Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

matiisek odpad!

všechny recenze uživatele

Totálna blbosť... paródie si rád pozriem, aj keď tu maju nízke hodnotenie. Ale toto si nezaslúži status odpadu pretože to je sračka. Alebo ako povedal Marshallov šéf z How I Met Your Mother: „To nie je ani sračka... to by bola urážka sračky. Je to sračka, ktorú vysrala sračka.“ Raz som nahodil taký silený úsmev. 1% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Norská parodie na Kill Bill - Pan Wirkola zřejmě bude velký umělec!?! Po takovémhle veledíle si začínám vážit všechny ty negramotné „movie“ pánů Friedberga a Seltzera. Tlačítko stop na mém ovladači odolalo jen díky dennímu tisku, který jsem začal číst hned po pár minutách tohoto „mega vtipného“ počinu. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento film netreba brat prilis vazne, aj ked je to parodia a k tomu nepodarena. Na amatersky sposob je to celkom uchadzajuce. Nejake smiesne gagy som v nom postrehol a najviac cim oplyva tento film su vulgarne slova. Mne osobne moc nevadia, ved v zivote sa tak rozprava:))) Srandovnych momentov mohli urobit viacej, potom by tento film bol putavejsi. Niektore gagy neboli vobec smiesne ale skor trapne a neboli vobec zabavne. Inac videl som aj horsie parodie ako je tento slabucky odvar komedie. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film staví na nadsázce a na obhroublém humoru, který místy sklouzává k samoúčelné nechutnosti (scéna u věštkyně). Jeho předností je to, že se naváží do řady témat, na něž nám současní mocipáni dovolují mít pouze oficiální, propagandou šířený názor: emancipace žen, homosexualita, mentálně postižení jedinci, národnostní menšiny. V dnešní době prolezlé politickou korektností je to celkem příjemná protiváha brainwashingu, jemuž nás vystavuje neomarxistická skvadra, která nyní v podstatě už ovládá Evropu, o USA ani nemluvě. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jasný je to sračka, a to já rád, je to podobně fekální jako Klub sráčů, ale porce demence a debility nedosahuje tekových mezí, škoda že opravdu vtipných momentů je tu pár, např. "to si děláš prdel" nebo "základku" stojej za to, zbytek je jen vtipný. Musím končit, protože potřebuju zjistit proč mě tak šíleně bolí prdel :D ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Kill Buljo je první celovečerní film režiséra Tommyho Wirkoly. (ČSFD)
  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama