Reklama

Reklama

There's Only One Sun

Krátkometrážní / Drama / Romantický / Sci-Fi
Hongkong / USA, 2007, 10 min

Obsahy(1)

Tento krátkometrážní film napsal i režíroval Kar-wai Wong na objednávku společnosti Philips a slouží jako reklama. (Bajda)

Recenze (19)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sloučení asijské barevnosti, sexy francouzštiny a zadumané ruštiny - překvapivě v reklamě. Reklamě vkusně blýskavé, plné vykalkulovaných interiérů, rafinovaně nalíčené a oblečené krásky, světel... Nicméně právě fakt, že jde o reklamu výsledek degraduje jako film. Po takovém úvodu sdělit člověku, že si má koupit telku, jako by právě v ní byl smysl života, jako by ona byla sluncem našeho bytí, to je k divákovi kruté. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Umělecký zážitek s problematickým zhodnocením. Kar-wai Wonga mám hodně rád, ale tahle reklama se trochu míjí účinkem. Vždyť jak může být reklama dobrá, když nikdo, kdo ji uvidí nebude vědět jaký produkt reprezentuje? Došlo někomu, že barevnost stěn je ukázkou ambilight spectra systému společnosti Phillips včetně matných skel? Víte, že tu jde vůbec o televizi?:-) Z každé reklamy na BMW víte, o co jde... tady ne. Proto klesá celkové hodnocení na průměrné tři hvězdy. Jinak ta (vizuální) podobnost s 2046 je docela do očí bijící, ale vypadá to hezky. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Budu-li tento kraťas brát jako reklamu, pak je to bomba - definice nového rozměru této popkulturní komerční formy prezentace, mezník ve svém žánru!!! Budu-li však přistupovat k filmu jako ke krátkometrážnímu filmu nadějného tvůrce, pak je to děsná a nicneříkající nuda klimbající na pomezí **... Je to o vašem úhlu pohledu... ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný umělecký zážitek. Bohužel v tom špatném slova smyslu. Když pominu že se jedná o reklamu, která mi ani na okamžik daný produkt pořádně nenabídne, neupoutá mou pozornost, tak co se děje týče, taky žádná sláva. Nesympatická futuristická budoucnost doplněná o naprosto hrozný vývoj postav. Každé dílo má svou cenu (čas, který mu věnujeme), ale já už nikdy v životě nebudu ochoten ji za zhlednutí tohoto snímku znova zaplatit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +zpracování -děj/// Jsme si říkal, že to barevné schéma odněkud znám. Vždyť tohle je reklama na televizi značky Philips Aurea. Aurea je nejvyšší stupeň technologie Ambilight. Věc kterou u televizí nabízí pouze tato značka a jedná se o barevné podsvícení po stranách, u vyššího modelu i nahoře a u nejvyšího se jedná i o podsvícení rámu. Vypadá to opravdu hezky, stejně jako tato reklama. Takže pro tyto účely naprosto vhodný snímek. Ovšem jako film? Je to nic neříkající, prázdné, nudné./// Celkem 40%/// ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama