Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Bauer 

všechny recenze uživatele

College Road Trip! Vidím tam dvě slova ROAD TRIP, tak si myslím, že by mohlo jít o nějaké pokračování vydařené komedie z roku 2000. Ale vůbec o nic takového nejde. Místo toho se jedná o trapárnu s mým oblíbencem Martinem Lawrencem, jehož herecká kariéra jde poslední dobou pěkně do háje. Samozřejmně měl pár dost dobrých filmů (například Mizerové 1 a 2 a pár dalších) a pak hraje v takových hovadinách jako je toto a nebo třeba Černý rytíř. Mám ho rád. Je to sympaťák, docela umí i hrát, ale vybírá si špatné filmy. Tato (ne)komedie je vážně ubohá. Nenašel jsem snad ani jednu scénu, nebo hlášku, které bych se mohl zasmát a nebo alespoň, když už nic jiného, jen lehce se pousmát. Nic!!! Filmy s označením Road Movie jsme viděli už několikrát. Některé se vydaří, některé jsou průměrné a některé jsou příšerné. Tento je snad i příšerný a navíc rádoby vtipný, což je nejhorší kombinace, co může být. Scénář filmu je debilní a na konci filmu jsem se sám sebe ptal: " Proč pro Boha živýho neletěli " ! Pak by tento film třeba nemusel vůbec vzniknout a já bych nebyl zhnusen. Menší upozornění!!! Jestli máte někdo hodně citlivé uši, tak se u tohoto filmu zblázníte, protože něco takto uřvaného jsem opravdu ještě neviděl a neslyšel. Hlavně věta " I know " mi lezla strašně na nervy. 1* a to pouze za mého oblíbence Lawrence!!! ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6.5/10] Treba poznamenať že film sa drží typických amerických komediálnych prvkov, ktoré paradoxne niesú až tak moc zábavné. Obyčajný príbeh, afroamerické obsadenie až na dobrého Lawrenca moc nezaujme, ale on to zachranuje niektorými dobrými momentami pri ktorých sa dá zabaviť. Ale musím oceniť dobrú atmosféru, slušnú hudbu a krátku dĺžku ktorá filmu napomáha aby nešiel do zbytočných scén, bohužial v 80 minútach sa nájdu aj nudné a slabé scény. No aj tak sa nato pozeralo veľmi dobre. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Walt Disney uvádí... to je třeba si hned od začátku uvědomit aby si člověk správně nakalibroval měřítka očekávání. Takže rodinná komedie bez fekálního humoru a se špetkou "pohádkovitosti" (fyzika, biologie a logika ne vždy funguje tak jako v reálném světě). Přes tuto optiku je College Road Trip naprosto normálně stravitelná podívaná u které se zasmějete a otcové mající dcery si několikrát i souhlasně povzdechnou. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi doopravdy nesedl. I když musím přiznat, že jsem se občas zasmála, tak nedívat se na to u kamarádky (která se na to evidentně dokoukat chtěla), tak je to vypnutý. Příběh o tom, jak se otec nemůže vyrovnat s tím, že jeho malá holčička vyrostla - vlastně s tím ani nepočítal - a tak se jí snaží pořád lajnovat cestu dle svého uvážení. Do počtu se tam objevil malý bratr s jeho superinteligentním prasetem... asi jako přicmrndávač. Ne, děkuji. Už nikdy více. ()

Kečo 

všechny recenze uživatele

Taakze, zo zaciatku to bolo take vseliake, ale ako komedia mi to moc nepripadalo, sem tam som mal stavy, ze to vypnem, lebo ma to nebavilo, ale posledna polhodina, tak ta stala za to, a ten koniec bol uuuplny kill. Zo zaciatku som si hovoril, ze tomuto filmu viac ako 2* nedam, ale postupne to naberalo grady a bolo to aj vtipne a hlavne ku koncu pekneee :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)
  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)

Reklama

Reklama