Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé věci jsou hodně dobré - hudba, prostředí, hory, barevné tónování, chodby v domech. Jiné zmatečné - proč ty děsivé střihy, proč má ta holka každou chvíli na sobě jiné oblečení a jinak udělané vlasy? A pak ty, co mne vyloženě štvaly - rádoby lekačky sestávající z náhlých a nečekaných střihů nějakých ječících osob nebo házení prostěradla na někoho. To už je časem tak otravné, až to bolí. Dobrá je linie jejích kreseb a reality. V průběhu příběhu se vnucují hnedle dvě vysvětlení (sestru někdo násilně zabil, nebo sama tahle holka trpí halucinacemi a sama je tím temnem). Když však přijmu závěrečné vysvětlení, vynoří se najednou tolik otázek, až mi zpětně ten film vlastně nedává smysl. (Třeba proč čekala šest let? A proč oni celou tu dobu nic nedělali? Proč ji pořádně nezabezpečili? Kde vzala takovou sílu, aby vyrvala poklop? Atd.) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Průměrný "mysteriózní" horůrek - s přijatelnou dávkou demence, koukatelnou mírou napětí a opravdu "zářivými" výkony hlavních protagonistů - balancuje někde na pokraji dvou až tří bodíků. Představitelka hlavní role Nora Zehetner (s tímhle jménem, holka, neprorazíš) je ale takový něžný herecký polínko s velkýma kukadlama, že se nemůžu ubránit a musím jít s hodnocením filmu nahoru :) ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jeden z hororov, ktoré by som zaradil k obyčajným ducharinám, ktorá sa točia, točili a budú točiť na mraky. Ale predsa mi niečo tak obyčajné veľmi dobre padlo. Takže je to vlastne nadpriemer. Ide tu hlavne aj o tu stopáž, ktorá nie je príliš dlhá. Ale aj o dej, ktorý pomaly graduje až sa dostávame ku pointe (ktorá sa podľa mňa dá len ťažko vytušiť) a mňa dosť dostala. Plus celkom dobré herecké výkony a sympatické postavy, robia z tohoto filmu fakt nadpriemer a dobrú zábavu na necelých 80 minút. ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Když už máte celkem zajímavý námět, slušně hrající herečku, peníze a zajímavé prostředí je s podivem co dokáže udělat televizní zpracování. Tohle by mohla být velmi sympatická záležitost nebýt té "televiznosti" - absolutně se nehodící k záměru zpracování - a jak již bylo zmíněno naprosto nelogickým jednáním postav. Zkrátka tomu chybí i tolik potřebný styl, kdyby si to vzal na paškál někdo s hororovým feelingem alá Christopher Ganz bylo by to o hodně lepší. BTW, český překlad ... co dodat? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama