Reklama

Reklama

Věhlasný, ale šílený profesor Hamilton vede skupinku amerických studentů do africké džungle. Cílem výpravy je odchyt nového druhu primátů, který by mohl být chybějícím článkem v evolučním řetězci, pojítkem mezi lidmi a opicemi. Odchyt obrovitého samce se však nezdaří a všichni kromě Hamiltona a jeho asistenta zemřou. Do džungle přijíždí další vědecká skupina. Podaří se jim gorilu odchytit, nebo to bude zase naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TAK JA PÔJDEM PRVÝ A POVIEM TO: O ČOM TO DO PEKLA BOLO?" __ Mňa náhodou tento film prekvapil. Od 9% som nič nečakal a vo výsledku som bol nakoniec dosť spokojný. Škoda, že film nebol nakrútený trocha inak, pretože disponoval rôznymi náznakmi nato, aby sa dal ako vystavať psychotriler, kde by bol strach práve z neznáma, ako sa tu primáty väčšinu času prezentovali. Opice by som odtiaľ úplne zrušil a celé by to fungovalo ako prvé diely ,,Lost". S nepríliš vídaným záverom som bol taktiež spokojný a keď sa to vezme, nijako inak všetko reálne skončiť nemohlo. A Salieri so zelenou šiltovkou je, ako sa zdá, do prípadného filmu o Fidelovi Castrovi jasná voľba. (5. komentár k filmu) ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"Vždycky býváš zamlklý, ale teď nějak jinak." Měl to být jeden z nejhorších filmů všech dob, ale já jsem celkem spokojený.  Salieri opět parádní záporák, trocha napětí i humoru, jako nenáročná zábava v pohodě. Opět důkaz, že hodnocení zdejších (j)elit je nutno brát s velkou rezervou. Jako bonbónek přihazuji skvělý dadaistický rozhovor : "Hej!" - "Cože?" - "Řekl jsem hej!". - "Neslyším tě, je tu rámus." - "Cože?" ()

Reklama

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

WOW. Tak tolik "opravdovejch" emocí nemaj ani v Růžový zahradě. Skupinka študáků se vydává do džungle na expedici. Co by to bylo za partu, kdyby v ní nebyl zastoupenej sexistickej frajýrek, šprt, barbie, rozumnej a světaznalej hezoun a samozřejmě nesmíme zapomenout na pipku, která nevypíná svojí digitální kameru ani když de vykonávat potřebu... Když se k tomu přidá posedlý profesor s vizáží někdejšího kubánského diktátora a ultradrsná asiatka, můžeme tušit, že nás čeká něco velkého. A když začnou krvežíznivé opice močit na stan, tak vězte, že právě toto veledílo dosáhlo svého vrcholu. Ještě párkrát sem se zasmál nad neumětelstvím tvůrců a to bylo všechno. Jinak natočeno bez nejmenší špetky invence, a ani ty vraždící opice nebyly po celou dobu pořádně vidět. A když se nám digitální opice předvede v celé své kráse, tak zjistíme, že už je konec filmu. Naštěstí... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som zbadal v televíznom programe titul s názvom "Krvežíznivé opice", tak som si pomyslel, že sa bude jednať o objektívne natočený dokumentárny film o mladých subsaharských islamských okupantoch, ktorí sa v tisícových tlupách hrnú do Európy. Ale moje očakávania sa ukázali ako značne naivné. Titul "Bloody Monkey" nie je o neprispôsobivých agresívnych migrantoch. Je to len nízkorozpočtový horrorový snímok o zabijáckej gorile, ktorý v roku 2007 natočil starý babrák Robert Young. * ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Neviem čo by bolo horšie, to, že sa tam opice ukázali na niekoľko sekúnd alebo, že by tam boli vidieť častejšie, ale v tak hnusnej digitálnej podobe, že i tých niekoľko sekúnd bolo až až. Ale najhoršie dopadol príbeh, lebo uveriť, že opice sú niečo ako Rambo a samé si spravia dômyselne pasce, to už naozaj môžem uveriť všetkému. Chce sa to tváriť ako predátor, ale ani to videnie či vešanie ľudí nemalo šancu zaujať, keďže všetko od hercov až po zúfalé triky bolo ťažko tragické. A do toho všetkého sa musí prirátať aj to, že skoro celý film je jedna veľká nuda a nezáživnosť. Slabé 2*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama