Reklama

Reklama

The Woods Have Eyes

všechny plakáty

Obsahy(1)

Založeno na skutečném příběhu. Léto jako každé jiné do doby, než se skupina mladých lidí vydá do lesa a zabloudí, když je najde lovec a jeho blázniví synové, kteří touží po pomstě. Výletníci musí vydržet do rána, podáři se jim to? (lesumir)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

WHE je dalším nepovedeným klonem Wrong turn a jím 100 dalším podobným. Je to nepovedený slasher který zaujme možná tak začátkem, ale to je asi tak všechno. Vše je špatně hudba, nevýrazná kamera, herci na prd. A konec mi přišel k smíchu. Prostě volovina kterou si pustíte a konec, nikdy víc. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Hrát si na "Wrong Turn" a do názvu si přidat "The Hills Have Eyes" je trošku přehmat u takhle amatérského snímku!!! Nikdy nejsem moc kritický, ale zde mě dostal hlavně překlad do cz titulků, které byly opravdu "počeštěné"! Dát si překlad na Seznamu nebo Facebooku, možná by to dopadlo lépe. A ten konec byl už poslední třešnička na dortu, proto toto hodnocení, že měl odvahu to pustit vůbec do distribuce. 0% ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi hezká amatéřina. Ta z toho čiší skoro při každém záběru. Herci nejsou schopni zahrát zhola nic, ani pád, ani strach, prostě nic. Přemýšlel jsem, že dám alespoň nějaké to plus za snahu, ale z této miniškodolibůstky mne vyléčil závěr filmu. Tím tomu filmaři opravdu nasadili korunu. 21409088454/8727 ()

Reklama

Reklama