Reklama

Reklama

City of Rott

USA, 2006, 77 min

Režie:

Frank Sudol

Hrají:

Frank Sudol

Obsahy(1)

Stařík Fred se klátí městem plným zombíků, aby našel nový pár bot, protože z těch co má už ho pěkně bolí nohy. Živí mrtví mu ale stojí v cestě prakticky na každém kroku, řízení červy kteří parazitují na jejich tlejících vnitřnostech. Nejeden by z toho zcvoknul úplně, Fred je ale zatím na půl cesty. S pomocí svého chodítka Walkera to totiž není až tak bezbranný důchodce, jak by se na první pohled mohlo zdát... Tak to je nevšední animovaná zombie komedie, za níž stojí jediný chlápek jménem Frank Sudol. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já se přidávám na stranu těch, kteří filmu dali malé hodnocení. Souhlasím s tvrzením, že kdyby to bylo minimálně o polovinu kratší, mohl to být celkem zábavný animovaný kousek, takhle začne zhruba od poloviny nudit, protože masakrování zombie se pořád opakuje, dědek začíná být čím dál otravnější a nic nového vítr nepřinese. Teda když nepočítám ten hrozný závěr, kdy nejspíš tvůrce nevěděl jak to ukončit. Frank Sudol se sice ve svých dílech vyžívá, ale jeho práci ocení asi jen fandové zombie žánru, po stránce animace je to totiž nic moc. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně příjemná zábava s haldou kreslený krve. Samozřejmě to první, co mě zaujalo, byla zvláštní animace rozpohybovaná jako flashkravinky kdysi na netu. Je taková jednoduchá, ale mě nenudila. Ne že bych na ní chtěl koukat všude... A všechna čest autorovi, mnohé multimilionové ptákoviny na tohle nemají, nemluvě o tom, že z USA zrovna často nedebilní animáč (co navíc nemá jako hlavní cílovou skupinu děcka) nepřijde. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Najväčším drtičom zombíkov sa stáva týmto filmom senilný dedko pohybujúci sa o barliach so šuchtajúcou chôdzou o rýchlosti pohybu priemerného zombíka, nonstop komentujúcim dianie a pritom ho sem tam napadne že dôvodom jeho cesty sú nové papuče. Len keby tí zasraní zombíci nezaplnili aj všetky obchody. Dedo dokazuje že v jeho rukách sa barla dokáže premeniť na zbraň hromadného ničenia, nerobí mu problém jazda na rýchlostnej motorke po zadnom a s rýchlopalnými zbraňami (ku ktorým sa dostáva vtipným spôsobom) necháva blednúť závisťou i všetkých Klerikov z Equilibria. Nemŕtvy sa masakrujú po stovkách v na prvý pohľad zaujímavým grafickom spracovaní s dobrou atmosférou no zároveň čertovsky jednoduchým a za doprovodu drsnej hudby. Dejovo nič moc i keď dobré nápady tu určite sú, bohužiaľ to po krátkej dobe začne nudiť. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Áno je to vtipné a celkom zábavné...prvých 10 minút. Ale pozerať sa ďalšiu hodinu na to isté stále dokola a dokola? Dej medzi silné stránky tohto animáku nepatrí ani nahodou. Sľubná premisa tak vyšumí do prázdna v spomínaných prvých 10-tich minútach. Animák je neskutočne krvavý a brutálny...ale aj strašne monotónny a nudný. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Land of the Dead meets South Park! Nevídaný zombie animák s hodně šáhlou zápletkou. S čím všechno stojí a padá, je animace... na pohled celkem líbivá, jenže podle mého až moc jednoduchá. Hlavní hrdina je asi největší zabiják zombíků v dějinách, ale k čemu to je, když to urážení a střílení hlav vypadá po chvíli už pořád stejně. Animace je zkrátka dost omezená a je to škoda. Je to dost možná dáno tím, že za vším stojí jeden jediný chlápek (od animaci až po hudbu a hlasy). Klobouk dolů, ale kdyby do toho šlo víc lidí, mohlo to být mnohem lepší. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama