Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšíme se? Slyším a rozumím! Jasně a zřetelně! Hlášení o stavu? Všechny komunikační systémy jsou online..... Špionážní úvod jako z Mission impossible, jen speciálně vycvičení agenti nejsou lidé, ale zvířata. HLODAVCI! Důležitý pro mě je, že dýchají pro akci, která má říz a solidní tempo. Dokonce ji občas zpestří sympatická hláška. Zvířecí. Nemá cenu zkoumat, jestli je jejich DNA z 98,7 procent shodné s lidským a jestli jejich mozek má 2 miliardy neuronů. Důležitý je jazykový dekodér a tedy to, že jim rozumíme. Transformeři dostali digitální kamarády a na to, že je zase uvidíme v akci, bych vsadil vycvičenýho švába! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * P.S.: Ta 4* je za děti! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Použití morčat v animáku je novinkou. Zach Galifianakis v roli "bůhví koho" je taky novinkou. Ani jedna novinka není obzvlášť příjemná. Nechápu, proč v každém americkém bijáku (jak animovaném, tak hraném) hraje prim ovládnutí světa a všudypřítomná FBI, CIA či NID. A jak to má ve správné pohádce dopadnout, svět je zachráněn, chyby jsou prominuty. 40% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG : Blaster - óóóch ! Juarezová - Aby sis neucvrnkl. Blaster - Pozdě. CITÁT : Panebože, vypadám jak Čivava Paris Hiltonové : http://tn.nova.cz/magazin/hobby/zvirata/civavy-paris-hilton-ziji-v-kotci-za-miliony.html Snímek paroduje několik filmů, mezi ty nejznámější patří Mission : Impossible nebo Terminátor - Vzpoura strojů. Slušná a hlavně vtipná akční jízda všech morčat, krtka a myší od začátku až do konce. Ve filmu zazní song Mexicano od Tremander nebo Jump Flo Rida a Nelly Furtago : http://www.youtube.com/watch?v=-QfNvVbdrhg ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Výborná animace, skvělá akce, povedený soundtrack... To jsou hlavní klady. Kvalitu filmu však snižuje poměrně slabší scénář a snímek také postrádá více humoru. Občas se sice zasmějete, ale víc coolových vtipů by neškodilo. Vcelku se jedná o vtipnou a svižnou akční podívanou pro menší, která však ničím výrazně neuchvátí... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavný mix z všemožných i nemožných akčních filmů z produkce Jerryho Brucheimera určený především pro nejmladší diváky. Prvotní nápad vzešel od režisérova syna, který propůjčil svůj hlas hloupým myškám. Úžasná animace, rychlá akce a mnohé hlášky z nichž ta nejlepší je v českém dabingu úplně potlačená, ale za to v originále je morčetem pronesená věta "Yippeeki yay coffemaker" naprosto bezchybná. Čirá zábava v té nejlepší tradici pana Disneyho po které nechci víc a při které jsem si to se synem moc pěkně užil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama