Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

novoten 

všechny recenze uživatele

Potřetí do Sharpayiných intrik, Troyova kukuče a Gabriellina líbezného hlásku. Jenže tentokrát opravdu dobře. A nejhorší na tom je, že si to nenamlouvám, že nechci jít proti proudu, ale že jsem si tohle kino opravdu užil. I přestože je příběh vydlabaný až na kost, zvraty se dějí velmi podivně (ples/neples nebo rozchod/nerozchod) a všichni se usmívají, podporují a usmiřují. Co na tom, když se jede od začátku naplno a na konci mi dojde, že se mi po pár tvářích bude k vlastnímu provinilému překvapení snad i stýskat. Místní odpadová vlna je podle očekávání jenom ubohou pseudopózou. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovnovina, která je úplně stejně hovnovská, jako ty dvě předchozí hovnoviny. Tahle sračka je určena pro takové ty děti o hodně mladší než puberťáky. Doufám, že nikdy nevznikne čtvrtý díl zasazený do doby třeba po 30 letech, jak to bývá škaredým zvykem. Samozřejmě dávám další jasný odpad, protože tahle sračka je naprosto čisté zlo. ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k názoru, že jde o nejsladší pár ve filmových dějinách. Zac a Vanessa jsou dokonalí, nenajdete na nich chybu (až na to, že Zac je až nesympaticky hezký a Vanessa je podle mě až moc hubená), vše se jim daří (tedy nejen této dvojici) a jsou tím nejlepším, co je tato společnost (nebo chcete-li celá planeta) schopna vychovat. Do třetice všeho dobrého i zlého se tento muzikál dostává do kin. Zde si nevede špatně, ale na televizní obrazovce by jim to dle mého slušelo více. Ale musím dát celkem dobré hodnocení, protože skvěle zpracované a zahrané choreografie zejména u Boys are back či Scream, které se mi bohužel líbí i hudebně (ano, stydím se). A abych vás úplně dorazil a dokázal vám, že jsem naprostý barbar, tak oznamuji, že se chvíly po návratu kina chystám na televizi a Terminátora. Trestuhodné... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré. Oproti predošlým dielom snáď ešte znásobená zámerná gýčovitosť ma v začiatkoch takmer vyľakala, cesta k hrdinom mi však netrvala dlho a po chvíli som znova vpadol do bezstarostnej atmosféry East High. Spomienky na školské časy ešte zjavne nestihli vyblednúť a hoci High school musical 3: Senior Year neponúka viac ako len typicky americky skreslený pohľad pre násťročných, isté naivné čaro sa mu upierať nedá. Body navyše však berie až za nečakane výbornú choreografiu hudobných čísel popri ktorej oveľa ambicióznejšia Mamma Mia iba bledne závisťou, o predošlých dieloch stredoškolskej ságy ani nehovoriac. S tým čo ľudí na tejto značke z rôznych dôvodov uráža, problém skrátka nemám a keď vidím ako je bez ohľadu na skutočné kvality z princípu zatracovaná, veľmi rád jej v hodnotení prihodím. Ak divák aspoň čiastočne akceptuje samotný koncept, na povrch vyplávajú aj klady, ktoré predtým vidieť nemusel. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nemůžu hodnotit moc hvězdičkami. Všechny tři díly mají jiný podtitul, ale v zásadě se moc neliší. Troy a Gabriela jsou spolu a Sharpey začne intrikovat, aby byla na výsluní a úplně na konci se z ní vlastně stane milá postava, která sice bojuje za sebe, ale v závěru je miloučká. Tento postup a vývoj filmu by mi nevadil, pokud by se to neopakovalo v každém pokračování. Tento film je prostě pro puberťáky, pokud se někomu líbí a je mu trošku víc, nemám nic proti tomu a rozhodně nikoho nechci tímto urážet, ale podle mě je tomu tak. Bohužel já už ve filmech hledám něco více, něco, co mě posune dál. Film, který mě něčím obohatí a najdu v něm nějakou hlubší myšlenku, tento film je však dělaný pro jiné účely, rozhodně asi po shlédnutí nad ním člověk nemá dál přemýšlet. Každopádně písničky jsou hezké, taneční choreografie neuvěřitelná a zábavná. A Vanessin úsměv milý a krásný. Takže se klidně na film podívejte a každý si z toho vemte, co chcete, ale rozhodně v tom nenajdete nic hlubšího. Ale to snad nikdo, kdo viděl předchozí díly nečeká. :) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Technicky najnáročnejšie bolo nakrúcanie scény s valčíkom na streche. Štáb musel vyniesť na 4-poschodovú budovu toľko stavebného materiálu, osvetlenia, rastlín a prístrojov, že museli žeriav naložiť 40 krát. (Tolf)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama