Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

carly 

všechny recenze uživatele

posadila som sa do kresla a po prvej scéne rozmýšlala, o čom asi tak môže byť film, ktorý začal víťazstvom. potom som si vychutnala zbytok. pozbierala sánku z podlahy. zatlačila slzu a išla domov. je to film plný chytľavých piesní a skvelých tanečných čísel (už je to oficiálne, Kenny Ortega je boh choreografie). film plný radosti a rozhodnutí. film plný odkazov na predchádzajúce dva diely (check out the camel:)). bola to rozlúčka so strednou školou, ale aj uistenie, že priatelia z nej nám ostanú navždy. a bola to naozaj nezabudnuteľné zbohom. ťažko povedať, ktoré tanečné číslo bolo veľkolepejšie a ktorá pieseň chytľavejšia. no môj osobný favorit je waltzing in the rain a.k.a. Can I have thi dance? tá je jedným slovom nádherná. nemôžem nepochváliť hercov. všetci vedia, čo robia a robia to s radosťou. a tú je z toho cítiť. zase. lebo to je to, čo urobilo z malého televízneho filmu fenomén - radosť. tá ich aj tá naša. takže ak sa vám páčili predchádzajúce dva diely, určite si tento rozlúčkový nenechajte ujsť. ak máte radi tanec, hudbu, či muzikály, tiež je to film pre vás. no ak ste už zabudli, aké to je nechať sa unášať dobrou náladou niekoho iného, ostante doma. nepotrebujeme, aby ste nám kazili party. a my vám spánok. Go Wildcats! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Co by člověk neudělal pro své děti. Třeba protrpí večer u třetího Muzikálu ze střední a doufá, že si nevšimnou toho, že se úspěšně vyhnul dvojce. :-) Možná se mýlím, ale mám pocit, že jsem nikde nenašel ani stopu po nějaké zápletce, ději, nápadu nebo nedejbože hereckém výkonu. Jen jalový petrobarevný bravíčkovský kýč, na kterém byl nejvtipnější dabing, díky němuž mi hlavní postavy po celou dobu připadaly jako chipmunkové. Asi se tam i zpívalo, ale ani na mučidlech bych si nedokázal vybavit jedinou melodii. Tak byly ty songy úžasné a chytlavé. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Značně lepší od předchozích TV filmečků, je vidět, že je tam napěchováno daleko více peněz a všichni zúčastnění dospívají (nejvíce je proměna asi vidět na Olesye Rulin a.k.a. Kelsi, která dostala i nějaký prostor na zpívání. Vanessa Hudgens je opět okouzlující, ale tontokráte jí padne velice krátká sukénka. Zac je opět borec, ale jeho sólovka ve škole už nebyla tak velmi směšná jako ta předcházející na golfovém hřišti. Celkově se zvedla úroveň choreografie písní ("I Want it All" a "The Boys Are Back" byli naprosto senzační). A i dějově to bylo na vyšší úrovni. (Jednička pro mě byli 3* jen čistě guilty pleasure, ale toto je má imho velmi zaslouženě) ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Oproti děsivé dvojce docela příjemná změna k lepšímu. Je fakt, že Gabrieliny a Troyovy cajdáky se vážně nedají povětšinou poslouchat, ale aspoň je to už trošičku dospělejší a snesitelnější film, i když je samozřejmě plný klišé a Ameriky až hrůza. Ale v podstatě se na to koukat dá, rychlejší písničky jsou pěkné a je tam Jimmy Rakeťák :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nad hodnocením tohoto závěrečného dílu muzikálové trilogie jsem velice vážně a dlouze přemýšlel. Nejsem teenager, tedy cílová skupina filmu. Díky hysterii, kterou tato trilogie způsobila mezi teenagery, mám už averzi na každou informaci o Muzikálu ze střední. Sladký ksichtík Zaca Efrona mi už pěkně dlouho leze na nervy. Tak proč sakra mám tendenci hodnotit tak, jak hodnotím? Sám to nedovedu vysvětlit. Ale film, spíše tedy muzikál, mě dokázal dokonale nadchnout, dokonale spoutat, dokonale zaujmout. Super songy, dobrá choreografie, perfektní kulisy, zkrátka ten přechod z televize na kinoplátna je na první pohled patrný a tato série se dočkala velice solidního zakončení. A nakonec možná mé nadšení pramení i z toho, že už je to definitivní závěr a hysterie kolem toho všeho už snad skončí. Každopádně jak říkám, neumím si to vysvětlit, mnoho věcí, mnoho mých názorů bylo jasně proti tomuto filmu, ale já se solidně bavil, užíval jsem si to, a závěrečnou skladbu jsem si pobrukoval ještě po skončení filmu. A pokud mám být férový, tak jsem se prostě musel oprostit od všech předsudků a od zdejších ostatních hodnocení, protože já vždy hodnotím tak, jak to cítím, jinak bych se musel považova za pokrytce jdoucího s davem. V tomto případě říkám, že film nemá chybu, že ho vnímám jako něco víc než jen obyčejný teenage muzikál. Velké plátno tomuto filmu sluší, rozhodně mu prospělo a já nemám absolutně co vytknout. A dokonalý film si zasluhuje maximální hodnocení, v tomhle případě opravdu neváhám udělit po důkladném promyšlení pět hvězd. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama