Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vládní program na vytvoření geneticky modifikovaných super vojáků skončí katastrofou, když armáda nezastavitelných zabijáků opustí své laboratorní cely dřív, než mohl kdokoliv jejich chování vyzkoušet v terénu. A věřte, že nebude zrovna slušné. To na vlastní kůži pozná skupinka mariňáků, kteří jsou vysláni na vzdálený ostrov zachránit profesora a jeho cenný výzkum. Brzy po svém příjezdu však zjistí, že nebezpečí číhá doslova za každým keřem. Boj o přežití, ve kterém je povoleno téměř vše, může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

DJ Laky 

všechny recenze uživatele

Podle mě od Asylum moc nepovedenej film. Univerzální vojáci co házi kůly to mě fakt dostalo. A tohoto filmu jsem se spíš smál. Nejvíc mě dostal ten doktor jak chlastal a pořád řikal uplný blbosti a ta scéna jak vysí a směje se a potom ho dostane kůl. A konec mě dostal. Jak na konci se probudí Terminátor. Dávám za film 30%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka (co taky čekat od společnosti Filmag a Řitka Video že:-)) Ale konec nemá opravdu chybu to se musí vidět poté co 2 přežijou myslí jen na sex načež se objeví 1 univerzál zabije toho chlapa a ta ženská ho zabije načež se aktivuje terminátor a jde po ní. Hodí po ní sloup eletrického proudu ale netrefí se ona povolá letadla ty do něj střelí raketu což přežije tak střelí do rozvodu elektrické sítě což ho zabije fakt mazec :-) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asylum zas a znova útočí. Ale proč já se u těhlech filmů tak bavím? Ano jsou to blbosti, ale mě se nějakým zvráceným způsobem líbí, nekoukám na ně jako někteří jenom aby daly odpad! a zaškrtly si další film od Asylumu. Furst je sice příšernej režisér ale asi si to uvědomuje a tak nám servíruje aspoň nějakou zábavnost. A já se bavím. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlevnějších filmů, co jsem kdy viděl. Partička uřvaných mimoňů běhá cik cak po (prej) ostrově a loví ji jednotka univerzálních vojáků. Loví ji tak, že po jednotlivých členech hází zahrocené kůly. Kdepak roznožky alá Van Damme nebo obrovitost alá Goldberg. Tohle jsou obyčejní chudáci, od lidí se liší pouze kusem plechu připlesklým na záda a polomaskou na ksichtě. Mimoni po nich střílí slepými náboji, pronášejí se otřesné dialogy, většinou v podobě: "Bullshit. Fuck. Yes, sir. Fuck face. Yes, sir." A pozor, na závěr přichází Terminátor, co vrhá sloupy elektrického vedení jako oštěpem, máte se na co těšit! Jako u většiny asylumácké produkce mě příšerně štvala tragická kamera a hlavně ta lacinost. Na druhou stranu to nebylo tak příšerné jako třeba War of The Worlds: Next Wave nebo Snakes in a Train. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Univerzální vojáci ve filmu, jsou to nabouchané mašiny, všichni by se jich měli bát, jsou rychlí, dokážou měnit tvar, jsou nebezpeční,jsou, jsou to lidi v teplákovce, a neumí nic... Herci nehrají, a to až tak, že při jakože dramatické scéně se tam ženská směje do kamery... Ty dialogy, ta kamera, no to je pštros ne? Je to tak špatné, že jsem se bavil, nad tou debilitou. Stupidita kvality A. 82 minut běhání mezi křákama, a tak stupidní dialogy, to musíte vidět!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 23. dubna do 6. května 2007 v americkém státě Kalifornie. (GASTON73)

Reklama

Reklama