Reklama

Reklama

Silvestrovská besídka Divadla Sklep. Divadlo Sklep přináší svého založení guláš lesní moudrosti, ve kterém bude promícháno množství chutného, ale i překořeněného a zkyslého humoru tradičních sklepáckých Besídek. Folkovou rozvahou nás okouzlí proplešlý Tomáš Hanák se svou příbuznou Háňou, Jiří Burda s Davidem Vávrou zase v panelákovém obýváku zavzpomínají a opět připomenou jedinečné okamžiky televizních přenosů z fotbalového mistrovství Evropy v roce 1996. Ondřej Trojan ze svých humorných kalhot vysype lety prověřené frky a vášnivý nimrod Jiří Macháček nás zavede do tajemných lesních zákoutí. To vše za doprovodu folkové kapely Šustilové v estetice vykotlaných kmenů a zubů. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Několik slabších míst mezi jednotlivými skeči by se našlo, ale jinak je to téměř skvostná estráda. Ondřej Trojan jako slizký frkař, David Vávra a Jiří Fero Burda, kteří předvedou naprosto odzbrojující parodii na písně Mirka Černého, Tomáš Hanák s Hanou Navarovou, kteří mě pak coby folková legenda a jeho Haňa rozesmějí k slzám, dále fotbaloví fanoušci jako vystřižení ze života, Lenka Vychodilová uvádějící tanečnice a samozřejmě Macháčkův myslivec a parodie Rangers na závěr... Těžko to popsat, musí se to vidět. Ale lidé, kterým humor Divadla Sklep nikdy k srdci nepřirostl, asi dlouho nevydrží. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Přidávám příslovečný puntík, poněvadž pásku průměrnosti prostřenou polem pichlavé parodie přeskočila Pumelice poslední, přímo perfektní přeúlovkovanou pasáží. Jinak, podle zdejšího hodnocení jsem čekala větší nářez, ale nakonec z toho vylezla krásná satira. Je pomíchaná scénově, žánrově a humorem trochu rozkolísaná, ale hodně pomohla parodie na „Mistra“, populární scénka s fotbalem, Macháčkův závěr, jo, a "nesmrtelná" tečka. 78% ()

Reklama

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Hodinová kvintesence humoru v podání divadla Sklep. Divadla, jemuž není nic svaté, protože tak to ma byt, tak je to spravne. Bez hluchých míst, bez vycpávkových trapáren. Macháčkův skeč Hajný v mých top 5 nejlepších scének všech dob.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Pokud divadlo Sklep není vaším šálkem čaje, madame, pak možná neoceníte ani tento klenot české kinematografie. Zároveň tím vystřelíte mé hodnocení vašich kvalit do kategorie nebetyčná p*ča. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co vše zde je možno vidět? Pěkný vztah myslivce ke svému lesu a jaký je jeho vztah s jedním jezevcem, kterého má ve svém rajónu. Sledujeme též fanoušky, kteří prožívají fotbalový zápsa a vidíme je jako osoby v různých rozpoloženích, tedy podle toho jak zápas probíhá. A především umělce, co si vychovává dorostenku, a jezdí pro peníze bavit publikum a jelikož to umí, tak si ty peníze zaslouží! To jen úryvek z toho, nač jsem si právě vzpomenul. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

"...a hrome v pušce je poslední kule. Co naplat hledám vhodný úhel a ve chvílim kdy je všech pět husí v jedné linií, no zkrátka bum prásk rána ozvěna a vše je dokonáno..." "...chci spontáně tlesknout rukama nadhlavou když v tomu - Sluka svůj klikatý let končí v mém obětí". Myslivec Macháček to je prostě přesný - přesně takhle se ty zelený mozky bavěj nad klobásou z divočáka a domácí slivovicí :-). ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama