Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stárnoucí paní Bishopová vzpomíná před svou vnučkou Lisou na těžký život, který jí připravil nejednu těžkou životní zkoušku. Jako mladá dívka se zamilovala do přitažlivého pastora Bena Phillipse, se kterým se chtěli vzít. On však odešel jako vojenský kněz do Koreje, kde právě vypukla válka, Když se dozvěděla o jeho smrti, téměř přišla o rozum a zlomilo jí to srdce. O několik let později se provdala za dlouholetého nápadníka Willa Bishopa. A osud jí znovu vystavil těžké zkoušce - Ben se vrátil z Koreje živý a zdravý. Tyto těžké zkoušky prověří její víru v Boha... (Filmbox)

(více)

Recenze (7)

Tipko 

všechny recenze uživatele

Pekný životný príbeh babičky, ktorá ho rozpráva svojej vnučke. Je povzbudením aj pre mladých. Hodnoty, ktoré sa v nom preferujú a pomáhajú prekonať ťažké skúšky sú: modlitba, viera v Boha a podriadenie sa Jeho vôli, aj keď je to často proti našim plánom. Pekná hudba, dobrí herci a pútavý dej. Odporúčam. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Smutný osud ženy, stíhané řadou tragických ztrát nemusel být špatný, kdyby nebyl tak mizerně vyrobený. Od scénáře, který osud hlavní postavy pohřbil pod lavinou těch nejotřepanějších klišé až po naprosto sterilní scénu a tuhé herecké výkony, které byly, až na výjimky, přehlídkou hereckých chyb a laciných televizních manýr. Celé to pak dorazili šílení, nebo možná jen zhulení maskéři, kteří místo líčení vyrobili všem postavám řvavé masky. Červená rtěnka, kterou mají snad všichni kromě kněze je tak ostrá, že mi málem rozřízla oko, paruky tuhé tak, že připomínají přilby na nichž by se nehnul jediný vlas ani při saltu. To vše vytvořilo tak mohutnou barikádu, že jsem se přes ni k samotnému příběhu probojoval až v poslední čtvrthodince a to už bylo na kladné body pozdě. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Námět - Jerry B. Jenkins. Scénář - Pamela Wallace. Hudba - Nathan Furst. Kamea- Amit Bhattacharya. Věříte v Boha ? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem zapnul televizi, když jsem něco dělal a jak bejvaj takový ty tisíckrát zreprízovaný filmy na Nově v dopoledních hodinách v tejdnu, tak se tam vyrojilo tohle docela dobrý drama. Bylo to jak z Harlekínu, ale přišlo mi, že to pořád má takový vznešenější průběh. Ale jasný...je to životní drama, takže to má miliardu emotivně vyčerpávajících scén a řeší se tam bůh. Klasika. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama