Reklama

Reklama

Krvelačná vlčice skrytá v krásné ženě.
V Německu je chycena velmi zvláštní vlčice. Má být přepravena do tajné čínské laboratoře. Zásilka je ale omylem zaslána do Ameriky. Po otevření z klece vyjde krásná žena, která svádí a poté zabíjí místní muže. Začíná děsivý boj s monstrem podtržený skvělými efekty. (oficiální text distributora)

Recenze (58)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som ako skalný horrorový fanúšik značne interesovaný lykantropiou. Fascinuje ma premena človeka na krvylačné zviera, transformácia na bezcitnú vlkodlačiu beštiu. Videl som veľa rôznych filmov, ktoré sa zaoberajú touto tématikou. Každý z nich ma však niečím obohatil. Werewolf horror mi má vždy čo ponúknuť. Teraz som si pozrel snímok "Vlkodlak" (Werewolf: The Devil´s Hound), ktorý bol vyprodukovaný v roku 2007. Ten celkom jednoznačne spadá do kategórie totálnych brakov, ktoré sú po filmárskej stránke absolútne bezcenné. Pôsobí to až nechutne amatérskym dojmom. Minimálny rozpočet, nemožní herci, stupidný scenár, primitívna réžia. Bola to naozaj mizéria. Veľmi zle natočený snímok. No ako som už napísal, v rámci werewolf horrorov si rád pozriem hocičo. * ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

béčkový kopírák Vlka, ale s překvapivě slušnou kamerou a střihem a rovněž i mírnou dávkou napětí... o originalitě se tady sice mluvit nedá, ale film přesto celkem pobaví... pravda, akce jsou místy trochu nepřehledné, hlášky trapné, ale coby pravidelný účastník nepravidelných be(´)čkových festivalů jsem už viděl o hodně horší sračky. a zvlčilý yetizrzky mě prostě ba. 50% ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděno celé, nedá se to. Pro tohle by i označení ultramegahypersračka byla pochvala, nad kterou by ti mamlasové, co za to můžou, měli vděkem plakat ocelové špony po deset tisíc let. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| Takže, nejdřív musím říci, proč jsem si tuto sračku pustil. Rozhodně nejsem ani moc nasranej, že jsem dal odpad a nulové procento. Před několika lety mi půjčil jeden kámoš tento film na dvd, které kdysi zakoupil v trafice. Povídal mi, že toto je nehorázná sračka, popichoval mě, že poznám skutečný odpad. No a tak mě po letech překecal a já si to pustil a až do konce jsem trpěl. V tom filmu bylo špatně všechno, především 2 věci. První, že efekty vlkodlaka, kamera, technická stránka atd – to bylo něco nehorázného. Sranda byla, že vlkodlak vypadal každou chvílí jinak. Nejdřív rozmazaná nestvůra, pak vypadal jak nějaký debil s bílími vlasy. What the fuck ? No já měl dost. Paradoxně to horší na této sračce byla herecká sestava. Cože, já řekl herecká ? Myslím tím ty blbce, co si hráli na herce. Poslouchat ty jejich dristy, to bylo utrpení. Zlých 89 minut. Hudba ? Té jsem si ani nevšiml. Takže co k tomu asi dodávat ? Dal bych třeba hvězdu za to, že jsem se bavil těmi efekty, a jak to bylo strašně natočené, ale to by film musel mít aspon jen takových 40 minut, pač cca druhá půlka, to už jsem se mučil a byl nasranej, že to mám vůbec puštěné. Po skončení filmu jsem si uvědomil, že je toto fakt jeden z nejhorších filmů jaké jsem viděl, takže nízké hodnocení na csfd zde opravdu souhlasí. A to se většinou s hodnocením s csfd neshoduji. No, kamarádovi to někdy vrátím a také mu nějakou kravinu doporučím. )) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Už to bude nějaký ten pátek co jsem to viděl a ještě teď je mi z toho špatně. To dvd bude brzy viset u nás na balkoně ať to odrazuje holuby co nám tam chodí znečišťovat zem. Tohle je tak nehorázná sr...., že nestojí o ní ani moc psát. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka většinu filmu je to čistě odpadní záležitost se strašnou kamerou, debilním scénářem, otřesnými hereckými výkony, vlkodlačicí, co vypadá jak Yeti stižený vzteklinou. Jenže pak se film zblázní, změní se s suše humornou (sebe)parodii, která se, na rozdíl od té většiny filmu) přestane zcela brát vážně, objeví se úžasný klon Sellersova inspektora Clouseaua v podobě postavy Kwana (psáno s K!!!) - ta inspirace je očividná -, dojde na souboje roboti versus vlkodlak a v závěru i na mimozemšťany a já se začal za břicho popadat natolik, že tomu odpad prostě dát nemůžu. Děsná sračka, ke konci naštěstí alespoň trochu zábavná a s tu a tam jistými záblesky jakýchsi schopností (změny hlavního hrdiny po kousnutí vlkodlakem jsou docela dobře vymyšlené a v rámci možností i zahrané/natočené). Jen by mě zajímalo co na tom filmu sežralo 1 200 000 dolarů? Závěrečná dotočná párty? Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo nepoznal, že se jedná o komedii, tak nevím... Ke konci jsem se řezal neustále. A tím nemyslím, že je ten film tak debilní až je to komedie, nebere se to vážně už od začátku. A ten epic fight na konci! Taky se mi líbila zvracená krev v rozdělené obrazovce... To zase dal někdo odpad a všichni se vezou, jako ovce... Viděl jsem o dost horší filmy. O dost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak hrozne natočený film, ktorý zo začiatku pôsobí ako fraška, či výsmech. Mysleli to tvorcovia takto skutočne vážne. Dúfam, že nie. Pretože sa to v polovičke pretočí v celkom ( v rámci váhovej kategórie ) gore festival. Lacná komédia(?) v háve vážne(?) sa mysleného splatter poprasku? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ako bolo na konci povedané, toto nevymyslíš..... Neviem čo bolo na filmu najhoršie, či neskutočne hnusný strih a kamera alebo to boli trápne hlášky-dialogy, herecké výkony, scenár alebo to bola vtipná maska Yetiwerewolfa. Popravde som ani moc nevedel čo sa tam deje, lebo kamera bola horšia ako keď niekto podomácky natáča stužkovú. Vtipný bol na miestach, kde chcel byt vážny, vážny nebol v žiadnom prípade a trápny bol skoro vo všetkých prípadoch. Jedine čo sa aspoň trocha dalo bolo gore, za to tu 1*. Má hlavne šťastie, že nerád dávam odpad a vždy na filme hľadám aspoň niečo pozitívne a i keď tu sa to hľadalo veľmi ťažko, aspoň to gore za niečo stálo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatně natočené, že se na to chvílemi skoro nedá koukat, jako kdyby se to natáčelo na dvě různé kamery a každá měla trochu jiné barevné spektrum, jinou kvalitu obrazu. Herecky je to otřesné, to se dalo očekávat, ale i dějově to není nic moc. Přišlo mi to nakonec i celkem zdlouhavé, na to že to není moc dlouhé. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

HAHAHA...tento film...chachachá....prý nejde dokoukat aniž by člověku...hehehe...nehráblo. ALE JÁ TO DOKÁZAL !!!! Hehehehehe...dokoukal jsem to celé...chachachááá...a nic mi nenííííííí....cheeeecht...jsem naprosto...hohoho...v pořádku...muhehehehehe chacháááááááá ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vlkodlacie filmy /Moje sestra vlkodlak 1,2, the Wolf man z roku 1941/ mam rad, ale tuto boli tie vlkolaky tak digitalne, ze sa proste nebolo coho bat. Christian Pindar je rezisersky blb, to viem naisto. Snaj najhorsi a najdementnejsi a najubohejsi vlkodlaci film, aky som videl. 0 % ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem chtěl dát 3 hvězdičky, potom 2, ale nakonec jsem razantně změnil názor. Ten konec byl odpudivej! Takle debilní konec stupidního příběhu by nevymysleal ani moje pětileté sestřenice. Už dlouho jsem neviděl film, tkerý by se tam málo podobal horroru. Bylo tam tolik rádoby vtipnejch kydů, že sem se musel i párkrát už usmát, ale spíš tý trapnosti. Zezačátku se mi to ejvilo, jako slušný béčko, ale vyplavalo z toho podprůměrný efko. Vlkodlak vypadal jak gumovej Yetti a ten druhej jak vypelichanej čokl. Jediná hvězda je za začátek příběhu a za jednu písničku, kterou hráli při boji "robotů" s "Vlkodlačicí". ()

Reklama

Reklama