Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sobota kino, totálně psychopatická akční jízda. Jednička byla slabý odvar, co se tempa týče tohle je až vražedný. Sprint šíleností od začátku do konce, nasraný a zarputilý Stathamův výraz, charaktery k posrání. Vrchol nekompromisní béčkový zábavy a samoúčelnýho násilí, jedna radost! Komu se to nelíbí, FUCK OFF. ......Nový CRANK rok co rok? Prosíím? ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

... první potvrzení toho, že Neveldine s Taylorem jsou až příliš sví... asi všichni, co někdy pařili videohry, chtěli zažít to, aby si ve hře mohli dělat cokoliv, headshoty, ballshoty, střílet do všeho, rozjíždět autem lidi, co venčí psy apod. Ve skutečnosti ale když si to zkusíte, tak vás to bude po chvíli sotva bavit. Tady je tolik akčních wtf scén, že to nejdřív vypadá strašně cool, ale už po pár minutách jsem trpěl. Jak říká Les Grossman: "Udělej krok dozadu a naser si prdelí do ksichtu!" ... tak já bych to jenom minimálně pozměnil a říkám: "Udělali krok dozadu a nasrali nám prdelí do ksichtu!" A když i sem potřebovali nacpat Ghost Ridera, něco bylo fakt špatně... 20 miliónů dolarů(rozpočet)/34,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože. Akční / Thriller / Komedie - tak to je prý žánr tohoto filmu. Akce v něm je, s thrillerem nemá nic společného a zasmál jsem se asi tak jednou. Už první díl považuji za nebetyčnou zhovadilost, ale tenhle nášup, to je skoro nemožné. Je to v podstatě zkopírovaná jednička, jen je v ní víc fuckování, víc silikonových prsou, víc sexu a Stathamovo (nevlastního bráchy terminátora) srdce šlape na elektřinu místo adrenalinu. Stejně, jako v prvním dílu telefonický závěr, tady působí závěr "ohnivý" - líbí se mi, je vtipný a má šmrnc, ale těch 90 minut, které mu předchází, to je ztracený čas. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bezmyšlenkovitá zhovadilost dua Neveldine-Taylor. Google Earth 2.0 se vrací, aby chlapeček na baterky mohl běhat jak letadlo, poskakovat, šukat, všechny zabíjet a na každém rohu nalézat zdroj el. napětí, které mu zase nahodí jeho "tikající" srdce. Tempo vytvořené brutálním střihem, nesmyslnost na každém rohu (ani to nebudu vyjmenovávat) a nepřítomnost napětí. Chev je mi od začátku do konce ukradený stejně jako šváby v americké kanalizaci a klidně bych mu věnoval atomovou elektrárnu, aby si s ni mohl zahrát na "kdo kurva vybuchuje rychleji kurvo". Šílené množství ještě šílenějších nápadů a zhovadilostí, které autoři předkládají jako něco hodně "cool and fun", ale opak je pravdou (silikony, anální sonda, sex na závodišti... hlava, TA HLAVA!! způsobí asi následující "hihi... to je hovadina"). Tohle může uspokojit jen takové 0,1% (číslo pro Česko, v USA by to bylo jinak:)) obyvatelstva s duševním stavem na hraně mezi pokusem napodobit "Natural Born Killers" a psychiatrickou léčebnou. Závěr filmu působí jak z totálně tupé komedie, kdy se všichni aktéři sejdou úplně ve stejnou chvíli na místě posledního soudu a navzájem se rozstřílí... Film, který mi dokázal být celou dobu (s prominutím) u prdele a tam taky navždy zůstane. Jakékoliv řeči o genialitě nebo "nejlepší akční/cokoliv film, co jsem viděl/a" beru jako neexistenci vkusu a trochu inteligence. Takové lidi lituji a těším se, co řeknou až ve trojce Chev bude běhat po oběžné dráze... Aspoň že ta Amy Smart je furt tak sexy a umí se odvázat ...PS: jestli teplí bratři podělají i Gamer, tak si je na Google Earthu opravdu najdu a ...:) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Stylovej a nabušenej příběh, kterej mi je sympatickej zobrazenim zvráceného chaosu, ale kterej je bohužel natočenej strašně nestylově. Nechápu, kam režiséři zašantročili aspoň ten kus zručnosti, kterej uplatnili při tvorbě prvního dílu. V druhém asi chtěli vypadat ještě víc cool, ale nezvládli to. Takže všechna dobře vymyšlená over-the-top akce je pohřbená mizerným vzhledem, režií, střihem a nevhodně použitými zrychlenými záběry. Dobrej průměr, ale je to škoda, tenhle film měl potenciál překonat jedničku. (A pořád je to lepší, než třeba Sejmi je všechny) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Amy Smart (Eve) si už v roku 1997 zahrala vo filme s identickým názvom, ako má toto pokračovanie - High Voltage (Hra s ďáblem). (beso74)
  • Na rozdiel od kino verzie sa tento film objavil na DVD and Blu-ray nosičoch aj s číslovkou v názve: Crank 2: High Voltage. (beso74)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama