Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $13,684,249║Tržby Celosvetovo $34,560,577▐ Tržby za predaj DVD v USA $16,771,162 //počet predaných kusov 955,117║ ono uletené to je dosť a takmer by to bolo aj zábavné, keby to nebolo až tak nechutne perverzné, úchylné,... mne sa občas NECHUTNE zdvíhal žalúdok a to nie je dobré /10%/ ()

juta 

všechny recenze uživatele

U dvojky jsem ani nepředpokládal, že by se mohla rovnat skvělé jedničce, která byla perfektní, ale nakonec jsem byl mile překvapen, že i dvojka dokázala být hravá, vtipná a s dostatečnou dávkou akčního orgasmu. Já mít v sobě tolik voltů, tak by ze mě mohli rovnou udělat vánoční stromeček s ozdobou z továrního balení. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hehehe, teda, prvú časť som ešte nevidela, ale toto bola taká šialenosť, že si 4 hviezdy zaslúži. Pokiaľ ide o štylizáciu, kameru, strih a podobné filmárske sračičky, odviazali sa tvorcovia viac než pri hociktorom komiksáku. A pokiaľ ide o dej, bolo to akčné, originálne ale hlavne zábavné! Priateľ mi hovoril, že prvá časť sa ešte snažila tváriť vážne, ale toto je brutálna komédia. A práve to je na Cranku 2 asi to najlepšie. Lebo keby sa takýto film chcel brať po druhýkrát vážne, určite by to neustál. Lenže takto je to nenormálne uletená oddychovka :-) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Asi tak 3x rychlejší a absurdnější, než jednička. Fakt, že se jen (ale opravdu jen) recyklují dříve využité nápady by až tak nevadil, ale co mi tu opravdu citelně chybí, to je nějaký silnější „filmařský moment“. Jednička měla stylový finální telefon s geniálním hudebním doprovodem (Jefferson Starship – Miracles), dvojka něco takového naprosto postrádá. A konec je doslova postavený na hlavu... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mike Patton: 1. Kickin' ,2. Chelios ,3. Sweet Cream (Redux) ,4. Organ Donor ,5. Chickenscratch ,6. Tourettes Romance ,7. Doc Miles ,8. El Huron ,9. Tourettes Breakdance ,10. Juice Me ,11. Hallucination ,12. Porn Strike ,13. Surgery ,14. Social Club ,15. Chocolate Theme ,16. Ball Torture ,17. Chevzilla ,18. The Hammer Drops ,19. Triad Limo ,20. Shock & Shootout ,21. Pixelvision ,22. Spring Loaded ,23. Verona ,24. Car Park Throwdown ,25. Noticias ,26. Catalina Island ,27. Supercharged ,28. Massage Parlor ,29. Full Body Tourettes ,30. Epilogue - In My Dreams ,31. Friction ,32. Epiphany, ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Starostlivý můž, který se ptá Cheva (Jason Statham), jestli je v pořádku, je mistr bojových umění Keith Jardine. Na triku má nápis „MEAN 1“, což značí jeho přezdívku "The Dean of Mean". (Othello)
  • Závěrečné titulky mají 12 minut a 26 sekund, což tvoří skoro 13% celého filmu. (Ficik)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama