Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film zcela dostál svému názvu. A dokonce jej i o "nějaké" to množství elektrických výbojů převýšil. Crank 2 je ultra hyper dynamicky adrenalinová ulítlá šílenost. Děj doslova jiskří od začátku do konce a za pomoci "zfetované" kamery přispívá k nezastavitelném tempu. Páni režiséři si zřejmě frčí na nějaké hodně stimulující droze, Jason Statham se nejspíš zbláznil, hází do sebe jeden elektrošok za druhým a Amy Smart s ním provozuje "hardcore porno" uprostřed dostihové dráhy, před tribunou plnou výskajících diváků, kteří byli jejich výstupem nadšeni. Aneb "Chev Chelios: Animal Trainer High Voltage - Do me in the middle of wild horses.":) A nechápu, kde se v tomto ujetém, bizarním nářezu vzal Chester Bennington:) "Na kolena, synu", "Ty jsi ten nejzvrácenější zmrd, co dostal jinýho zvrácenýho zmrda." ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

První CRANK na druhou a proto možná u mě o trošičku slabší. Chybí tomu to prvotní překvapení, které Taylor a Neveldine nacpali do něčeho co jsem si myslel, že bude tradiční akčňárna. HIGH VOLTAGE bere stejný koncept a dovádí ho až na okraj útesu. Vlastně často dokonce až za něj. Originálními nápady se tu nešetří a i když je většinou o úplné úchylnosti vsadím se o co chcete, že jste je nikde jinde neviděli. P.S: Jsem docela zvědav co řeknou typičtí fanoušci (vlastně spíš fanynky) Linkin Park, když uvidí Chestera Benningtona v takovémhle filmu. Úplně vidím ty protáhlé obličeje. Che che. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Fuckující, hláškující, sprintující, mlátící, killující, šukající a mezitím se občas elektrikou dobíjející Chelios/Statham je ultimátní frajer a stejně tak Neveldine a Taylor. Co těm se v těch jejich palicích nehoní a co si netroufnou/není jim dovoleno vyvrhnout na plátno. Brokvy narvané do zadku, prostřelené silkony, uřezané bradavky... Šílený vizuál, úchylácké nápady, bizarní figurky a camea (Geri Halliwell, Jenna Haze!). Rychle sem s dalším dílem! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc. Neveldine s Taylorem nevěděli, kde končí únosná hranice a druhej Crank je proto tak šílenej, že je to spíše na škodu a některý ty scény byly fakt šílený wtf a vůbec jsem nepatřili. Jo jasný, jednička byla taky šílená, ale neházeli to tam bez ladu a skladu a mělo to mnohem dravější tempo. Tady už to fakt bylo přepísklí. Příkladem může být například finále, kde v jedničce přišli s originálním cool telefonátem a tady byl konec to největší wtf celýho filmu. Nicméně některý scény byly pořád hodně fajn a vtipný (soulož na veřejnesti mě v tomto podání asi neomrzí nikdy) a Jason Statham si to zase neskutečně dává a drží to i v těch nejšílenějších chvílí, pokud teda nemá zrovna obří hlavu.Škoda, tam kde mohla zase mohlo přijít to správný akční béčko, přišel jen akční guláš. Ale fandové akce a Stathama si těch pár výbornejch scén užijou. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neskutečnej nářez a jeden z nejujetějších a absolutně nejvíc adrenalinovej film, co jsem asi viděl. Skutečně, tak jak všichni tvrdí, ve všech ohledech je to 2 x "víc" než první díl. Tohle je prostě ultra-mega-nářez, neskutečně nadupaná šílenost a bizardnost, které přidává na samotné zajímavosti v podstatě i to, že pochází z USA. Ano, nakonec i USA se může chlubit, jedním z nejujetějších, nejbizardnějších a nejšílenějších filmů, jaké kdy vůbec v dějinách kinematografie vznikly ... Ale druhý díl má bohužel dvě mínus. První je prostě to, že je to druhý díl a už to pro diváka není taková pecka, je to obnova prvního dílu, představte si první díl se sešlápnutým plynem ještě dvakrát tolik a dostanete dvojku. Některý nápady byly špičkový, ale objevovaly se hlavně v první polovině filmu, druhá polovina byla spíš už opakování prvního a závěr, i když totálně šílený, akční a ujetý, byla vlastně jen kopie prvního. Amy Smart super, fakt krásná holka skoro pořád polonahá, ta šílená japonečka taky super. Videoherní pojetí filmu, klipovitost, psychedelický výjevy tvůrců, všechno výtečný. Ale všechno už tady bylo v jedničce a dvojka jen vzala 99% akce a sešlápla plyn na podlahu. Film se nezastavuje naprosto před ničím a je to jeden z nejakčnějších filmů vůbec (myslím míra stopáž vs akce). Jenomže to co jsem objevoval v prvním díle a za co jsem ho miloval, tady už je dopředu jasný, bohužel. To druhý mínus jsem teď v té změti myšlenek a šrumci v hlavě, který těsně po shlídnutí filmu, v hlavě ještě mám, prostě zapomněl ... ale je možný, že jsem ho již zmínil. Prostěúžasný, ale jednička je jen jedna, právě svým nápadem a jeho úžasným zpracováním. Navíc ještě musím dodat, že tento film většina běžných diváků vůbec nepobere, tenhle film jde skutečně za hranice normálnosti a mnoha lidem se prostě líbit nebude, nebudou vůbec chápat, na co to vlastně koukají... Ovšem pro mě špička a pro vyloženě okrajové publikum vyžívající se v bizardních šílenostech jistě také!!! Jen víc takových ... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Závěrečné titulky mají 12 minut a 26 sekund, což tvoří skoro 13% celého filmu. (Ficik)
  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)
  • Starostlivý můž, který se ptá Cheva (Jason Statham), jestli je v pořádku, je mistr bojových umění Keith Jardine. Na triku má nápis „MEAN 1“, což značí jeho přezdívku "The Dean of Mean". (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama