Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda Jasona Stathama, která se nezastaví ani před několika vyloženě nechutnými scénami a extrémně vulgárním jazykem. Kdyby mi explicitnost nepřišla tak trapně prnoplánovitá, asi by se mi to i líbilo, jenže takhle jsem se - i když s úsměvem - většinu stopáže nudil a kroutil hlavou. Je to zhruba stejně "přínosné" jako první díl a moc rozdílů zde nevidím. Po shlédnutí se pak dostaví uvědomění, že podobnou zběsile střihovou akcí se v budoucnu budou velmi pravděpodobně ohánět další žánrové snímky, a že spolu s Gamerem byl Crank 2 v roce 2009 již druhým epileptickým snímkem, který se snaží ukázat novou cestu (o 4 týdny později: aha, oba snímky točili stejní režiséři :-D). Já bych si určitě zvyknul... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Cheliosova nekonečná nasranost má pořád něco do sebe, ale Neveldine s Taylorem vytáhli na světlo nejlepší nápady už minule a tentokrát jen recyklují, anebo naopak přitvrzují tam, kde to není vůbec třeba. Neříkám, že to nemá pár geniálních scén, ale kromě nich je tu i pár opravdu hooooodně mizerných momentek, a ačkoliv běhá Chev po městě jen hodinu a půl, nudil jsem se celkem často. A konec je totální král WTF momentů. 5/10 Trojku, prosím, raději ne. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Upřímně se klaním všem, kterým se dokáže líbit chaotický bordel, kterým nám přichystala dvojice Neveldine/Taylor. Jason Statham dle mého soudu začíná potápět svou kdysi slušně rozjetou kariéru. Pokud mě série Kurýr dokázala třetím dílem bavit, čekal jsem něco podobného i u série Crank. Bohužel Cheliosovo pobíhání, dobíjení nebo osahávání stařenek mě kdovíproč nebaví. PS: Filmu by spíše slušel název VYPNI TO A PŘEŽIJEŠ. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Cheve, prosím tě, v lednici máš chleba namazanej Flórou (na to tvoje srdíčko, vždyť víš!) a k večeři si vem něco lehčího, víš přece, že se vždycky po tučným zadejcháš. Na zejtřek máš objednanýho kardiochirurga, tak neběhej a hlavně se zase nerochni v těch připitomělých stereo- věžích. Vždycky dostaneš ránu a nechceš přece, aby doktor našel nějaký nesrovnalosti. Jo a volali Neveldine a Taylor, prej nějací klucí od filmu. Chtějí něco o tobě natočit. Nějakej adrenalinovej film. Já jim ale řekla, že seš furt doma a nějakej adrenalin si neviděl ani z rchlíku. No ne? Na poště máš ještě doporučenej dopis od nějaký skupiny...Linkin Park? Asi tak nějak si říkaj. Tak se měj. Pac a pusu, máma. P.S. vynes smetí!" ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Amy Smart (Eve) si už v roku 1997 zahrala vo filme s identickým názvom, ako má toto pokračovanie - High Voltage (Hra s ďáblem). (beso74)
  • Závěrečné titulky mají 12 minut a 26 sekund, což tvoří skoro 13% celého filmu. (Ficik)
  • Na rozdiel od kino verzie sa tento film objavil na DVD and Blu-ray nosičoch aj s číslovkou v názve: Crank 2: High Voltage. (beso74)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama