Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

juta 

všechny recenze uživatele

U dvojky jsem ani nepředpokládal, že by se mohla rovnat skvělé jedničce, která byla perfektní, ale nakonec jsem byl mile překvapen, že i dvojka dokázala být hravá, vtipná a s dostatečnou dávkou akčního orgasmu. Já mít v sobě tolik voltů, tak by ze mě mohli rovnou udělat vánoční stromeček s ozdobou z továrního balení. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kdo z průměrných návštěvníků kina vydrží u Cranku 2 do závěrečných titulků. Vysoké napětí nebude filmem pro milovníky "hezkých filmů s ponaučením", s jeho hrdiny se pravděpodobně neztotožníte, jakmile ovšem Neveldine s Taylorem vyšlou na scénu na*ranou asiatku, vytékající silikony a lidské suši, je vymalováno. Nadsázka z toho přímo čiší, pak vám prostě nikdo nemůže zazlívat smích u dalších a dalších zvrácených over the top momentů :-) Fakt, že se jedná vlastně jen o upgrade jedničky (pár scén je totožných) mi žíly netrhá, podobná zápletka si vybírá svoji daň (zvyšoval se adrenalin, teď se zvyšuje napětí). Říkám to potichu, ale... trojku sem! 70% ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Cheliosova nekonečná nasranost má pořád něco do sebe, ale Neveldine s Taylorem vytáhli na světlo nejlepší nápady už minule a tentokrát jen recyklují, anebo naopak přitvrzují tam, kde to není vůbec třeba. Neříkám, že to nemá pár geniálních scén, ale kromě nich je tu i pár opravdu hooooodně mizerných momentek, a ačkoliv běhá Chev po městě jen hodinu a půl, nudil jsem se celkem často. A konec je totální král WTF momentů. 5/10 Trojku, prosím, raději ne. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Discover more a nebo už snad raději ne. Po většinu filmu se jedná o slušnou adrenalinovou a epilepticky hravou jízdu držící se herního konceptu s gejzírem byť zrecyklovaných, ale evidentně i na podruhé fungujících nápadů. Jenže by se ke slovu nesměl přihlásit jeden z nejhloupějších a nejpříšernějších závěrů vůbec. Je čas udělat Chev Cheliosovi Pá Pá. Škoda, že se rozloučil tím nejnevhodnějším možným způsobem - padouch nebo hrdina, všichni jsme jedna velká hořící rodina. Případnou trojku nechci nikdy vidět. PS: Mluvící hlavy v kádích mě skutečně nikdy moc nebraly. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší nálož pod sluncem naprosto gigantických rozměrů, já měl dost už po 30ti minutách a nebýt toho,že Chev pak malinko zvolnil, tak bych to bez duševní úhony prostě nedokoukal, protože něco tak brutálního, adrenalinově namakanýho, super drsnýho sem snad ještě neviděl, dokonce i Jason Statham je tady ještě tak 2x vostřejší než v jedničce a místo aby si zvyšoval adrenalin, tak do sebe pumpuje proud ze všeho možnýho, co má zrovna po ruce, počínaje výchovným elektrickým obojkem pro psy, přes policejní shockery, až po dráty vysokýho napětí, protože mu nějakej čínskej sráč sebral srdce, nahradil ho umělým a měl ještě zálusk na Chevovo péro, což byla pro Cheva poslední kapka a tak se vydal toho čínskýho sráče najít a vzít si svoje srdce zpátky a mezi tim stačí ještě zabíjet hajzly všeho druhu a vystřihnout si jedno excelentní šukací číslo s Amy Smart, který mnohonásobně předčí to z jedničky. A navíc tohle všechno je podporovaný tou nejklipovitější, nejcoolovitější, nejakčnější, nejnadupanější a nejdynamičtější režíí a kamerou, co sem kdy vidět. A teď když dovolíte, tak si jdu vyměnit spodky a pak si upravit TOP filmy a herce ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)
  • Ve scéně, kdy chce Chev Chelios (Jason Statham) zabít muže na podlaze a zjistí, že má prázdný zásobník, řekne: "You lucky bastard!" Ve stejné situaci řekla postava Jasona Stathama stejnou repliku i ve filmu Podfu(c)k (2000). (Folky)
  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama