Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Prvý Crank na druhú, ešte v šialenejšom tempe a bez akýchkoľvek zapamätaniahodných momentov, vďaka čomu výsledok aj napriek krátkej stopáži chvíľami paradoxne nudí. Narozdiel od jednotky sa navyše v snahe o čo najefektnejšie balenie zachádza do extrémov, ktoré nútia buď odvracať zrak alebo vyvolávajú jemný úškrn na tvári. Naznačenie trojky v závere beriem čisto ako vtip, dvakrát a dosť, Chev Chelios. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Asi tak 3x rychlejší a absurdnější, než jednička. Fakt, že se jen (ale opravdu jen) recyklují dříve využité nápady by až tak nevadil, ale co mi tu opravdu citelně chybí, to je nějaký silnější „filmařský moment“. Jednička měla stylový finální telefon s geniálním hudebním doprovodem (Jefferson Starship – Miracles), dvojka něco takového naprosto postrádá. A konec je doslova postavený na hlavu... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc. Neveldine s Taylorem nevěděli, kde končí únosná hranice a druhej Crank je proto tak šílenej, že je to spíše na škodu a některý ty scény byly fakt šílený wtf a vůbec jsem nepatřili. Jo jasný, jednička byla taky šílená, ale neházeli to tam bez ladu a skladu a mělo to mnohem dravější tempo. Tady už to fakt bylo přepísklí. Příkladem může být například finále, kde v jedničce přišli s originálním cool telefonátem a tady byl konec to největší wtf celýho filmu. Nicméně některý scény byly pořád hodně fajn a vtipný (soulož na veřejnesti mě v tomto podání asi neomrzí nikdy) a Jason Statham si to zase neskutečně dává a drží to i v těch nejšílenějších chvílí, pokud teda nemá zrovna obří hlavu.Škoda, tam kde mohla zase mohlo přijít to správný akční béčko, přišel jen akční guláš. Ale fandové akce a Stathama si těch pár výbornejch scén užijou. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pokial sa mi prva cast este velmi pacila a sialene tempo akcnych a videoklipovych zaberov reziserov Neveldinea a Taylora mi tam vobec nevadilo, tak pri tomto pokracovani mi nezostalo nic ine, len sa smiat od zaciatku do konca. Niektore zabery su tu opät dost brutalne, podobne ako aj v jednotke, ale ak vypnete mozog a budete sa chciet len bavit, tak sa mozno aj budete. V opacnom pripade sa vydrzite divat mozno maximalne polhodinu a potom to vypnete alebo odidete z kina. Aj keby mala byt niekedy natocena trojka v podobne sialenom tempe, uz sa tak na nu tesit nebudem a nepomoze tomu ani Jason Statham... 29.04.2009 ___ Jason Statham - (Chev Chelios) +++ Amy Smart - (Eve) +++ Dwight Yoakam - (Doc Miles) +++ Efren Ramirez - (Venus) +++ Reno Wilson - (Orlando) +++ Keone Young - (Don Kim) +++ Art Hsu - (Johnny Vang) +++ David Carradine - (Poon Dong) +++ Corey Haim - (Randy) +++ Geri Halliwell - (Karen Chelios) +++ Hudba: Mike Patton +++ Videl v kine 28.04.2009 +++ ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

SOLIDNÍ NÁŘEZ! Jednička mě ani tak nechytla, ale dvojka si absolutně na nic nehraje. Vše je totální pochcávka, nadsázka a ironie. To jste vážně nepoznali, že to tvůrci nemyslí vážně? Dvojka obsahuje to nejlepší z prvního dílu a přidává další porci sraček a akce, tohle jsem letos ještě neviděl a dost mi to scházelo. Perfektně nabušený film, který vrhá jednu hlášku za druhou a já při prvních 30 minutách nemohl dělat nic jiného, než se stupidně tlemit. Perfektní výmaz, který tady dlouho nebyl! 80% 04.12. 2010 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)
  • Závěrečné titulky mají 12 minut a 26 sekund, což tvoří skoro 13% celého filmu. (Ficik)
  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama