Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jednou večer jsem neměl co dělat a kamarádi zahlásili, pojď do kina na Smrt on-line. Říkám si proč ne a tam byla ta chyba, absolutně nic jsem o filmu nevěděl. Celých 100 zpropadeným minut jsem ten film nesnášel. Bylo to otravné, nezábavné a smrti se mi nelíbily!!!!! Neměl jsem rád hlavní hrdinku ani hlavního záporáka, ten se mi vážně hnusil. Také mi nevyhoval styl jakým to bylo natočeno. Prostě všechno špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film z deštivého Portlandu, ze kterého si za týden nebudu nejspíš pamatovat už zhola nic, ale který mi příjemně zpříjemnil příjemnou večeři, a to se počítá. V rámci thrillerového žánru lehký nadprůměr, i když scénář byl chvilkami trochu nenápaditý a potenciálu námětu (smrtelná tortura on-line) nevyužil na sto procent. Ale samotný závěr byl zábavný (fandění u monitoru na policejní stanici), hlavní hrdinka pěkná (máma "nového" Supermana), a záporák měl vhodně šílený výraz. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Smrť v priamom prenose patrí do stovky mojich najobľúbenejších filmov. Vtip je iba v tom, že ide o rovnomenný film. ČSFD je, okrem iného, dobrá aj na zistenie, že tento film som už pred časom videl. Nič som si z neho nepamätal. Lepšie si pamätám jeho podobnosť s filmami série Saw alebo s jedným dielom seriálu Most. Pri takýchto filmoch si uvedomujem nedokonalosť mojich kritérií hodnotenia. A tiež zbytočnosť toho, aby som sa o tomto filme nejako rozpisoval. Morálna spoluúčasť divákov na páchanom zločine je dobrým námetom, ale zaslúžil by si lepšie spracovanie. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už je to desať rokov, čo americký režisér Gregory Hoblit natočil svoj posledný film. Jedná sa o titul "Untraceable", ktorý tuzemskí distribútori prekrstili na "Smrť v priamom prenose". Je to tuctový internetový kriminálny thriller. Hoblitova tvorba ma nikdy nijak zvášť neoslovila. Jeho režisérsky rukopis sa mi vždy zdal suchopárny. Točí filmy, ktoré nie sú úplne špatné, no sú šede priemerné. Nezanechajú v divákoch žiadny hlbší, trvalejší dojem. A ani snímok "Untranceable" nie je výnimkou. *** ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pokud bych někam napsal adresu www.zabijenilidionline.cz, tak věřím, že by se na to kdekdo podíval. Buď ze zvědavosti a nebo by se našel nějaký úchyl, který by se v tom vyžíval. Přesně o tom je tento vydařený thriller. Lidé se rádi kouknou na různé reality show, aby viděli soukromí ostatních lidí a pokud by šlo o to, kde někdo umírá, tak je mi jasné, že by se lidé koukali. Gregory Hoblit natočil vysoce kvalitní thriller, který se sice lehce opičí po brutálnějších filmech jako je Saw a nebo třeba Sedm. Důležitá je ale stálá zábava, kterou tyto thrillery přínáší. Smrt on-line je především originální snínek, jenž je obohacený o slušné vraždy v přímém přenosu. Tyto vraždy mi sice silně evokovali Saw. Dá se to však překousnout. Dešťivá atmosféra je vskutku výtečná. Neztracející tempo a kupodivu dobrý konec. Navíc vrah měl dobrý a hlavně smysl davající motiv. Herecké obsazení není také nejhorší. Krásná Diana Lane se na tuto roli docela i hodí. Colin Hanks jde ve šlépějích svého otce Toma a podává výborný výkon a konečně taky nějaká pro mně sympatická role Billyho Burkea. Během filmu jsem jen tak zkusit www.killwithme.com (zkuste se podívat). Na současnou dobu opravdu naprůměrný thriller. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)
  • Ve scéně, kdy agentka Marshová (Diane Lane) poslouchá v autě rádio, zobrazuje se frekvence jako 108,9 FM. FM rádio má však frekvenci pouze do 107,9. (Dr Lizal)
  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)

Reklama

Reklama