Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tý jo ten film je z roku 2007 a vypadá tak na 80 léta mazec :-). Tenhle film ani nebylo těžké natočit máme zde bandu dřev (čti herců :-) a 2 monstra jedno osminohé (přece jen kdyby vykradly celou vizáž vetřelce asi by je někdo žaloval) a 2 jakási pastvoření (nevím jak to pojmenovat). A celý film je o tom jak se zabíjejí na konci zabijou to osminohé a ty pastvoření odletí přičemž zjistíme že to byly lidé (originální :-)) ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v jednom americkém městečku, ve kterém nejsou žádné auta (jen jedno policejní), školy, obchody ani policejní stanice a počet obyvatel činí asi tak 15, to jest - jeden policajt, novináři a parta mariňáků. Toto obyvatelstvo při setkání s mimozemskou civilizací disponuje naprosto iracionálním chováním a vypouští z úst dementní dialogy. Zato tu ale mají důmyslný podzemní systém, takže když vlezete do sklepa rodinného domu, po padesáti metrech jste asi kilometr daleko v jiném domě. To vše v úhledně odporném filtru alá sluneční brýle, aneb co je sakra s tím televizorem? Aspoň, že je to odpad zábavný. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Dva chlápci přijedou ke karavanu, buší na dveře. Nikdo neotevírá, tak se jeden z nich rozhodne karavan obejít a až v ten moment zjistí, že cca deset metrů za karavanem leží jakési kosmické plavidlo, velké jako zmíněný karavan a poklidně si vybuchující, pokuřující a poprskávající. Chlápek vykřikne něco jako: "Ježíšikriste, máš bouchačku?!" a vzápětí druhého chlápka sežere obří kudlanka (pavoučí podvozek se objeví až o něco později). První chlápek se schová do auta a asi na pět sekund se přikrčí v sedadle, což stačí na odvrácení hrozby. Poté si oddechne zhruba stejným způsobem, jako když ráno konečně vypnete zvonící budík. Mrtvoly, mimozemšťani, kosmické koráby, no co. To by pro nástin tohohle díla stačilo. Kamarádem je jedině rychloposuv a možná ještě ségra Michelle Pfeiffer. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Je to pořád re la ti vně koukatelné, ale vše ostatní !! Herecké výkony hrozné, scénář snad ještě horší. Režie bídná, a je vidět že to dělal Asylum. Každopádně ten Vetřelec vypadá fakt svěle a zajímavě (kdyby byl ve známějším a lepším filmu tak by se mohl stát kultovní příšerou, a to je asi největší plus na celém filmu. Atmosféra ušla, ale vzhled toho lovce je neuvěřitelně příšerný. Extrémně směšný design, a poslední scéna jednoduše WTF. Za mě zatím jeden z nejlepších počinů studia Asylum (myslím že je to aspoň lepší než všechny Sharknáda) , ale i tak hrůza. 1/10 ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, já to dokoukal!!! Toho pavouka bych ještě bral, ostatně za jeho "ksicht" je ta jedna hvězdička, ale co ten popelář s kloboukem připomínajícím vietnamského pěstitele rýže? Tohle je prostě moc. O těch "hercích", kteří běhají zmateně sem a tam, a jejich chování je nelogické jako sníh v červenci, nemá cenu ani víc psát. Jestli chcete ztratit 85 minut života, běžte radši koukat do vyhaslých kamen! ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama