Reklama

Reklama

Nella terra dei cannibali

  • angličtina Land of Death (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Do Amazonské jungle se vydává speciální vojenská jednotka spolu s místním dobrodruhem, aby zachránili unesenou dceru místního milionáře. Podle všech naleznuvších důkazů byla krásná dívka unesena kmenem kanibalů. Komando brzy naráží na kanibalské kmeny a později se s nimi dostává při záchraně milionářovy dcery do nekompromisní konfrontace. (Flipnic)

(více)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je vůbec neuvěřitelné, co v tomto filmu Mattei předvedl!! Ve stejné době, na stejném místě, se stejným štábem jako v případě "Cannibal World aka Mondo Cannibale (2003)" natočil akčně horrorovou slátaninu o záchraně unesené dívky někde v pralesích obývaných kanibaly. Ve filmu hrají téměř totožní herci, jako ve výše zmíněném, ale to by ani nevadilo. Jenže film neustále mnoha scénami a záběry kopíruje takový kult, jako je Predátor 1 !! Prostě komando se vydává do pralesů a místo s Predátorem bojuje s kanibaly, zachraňuje unesenou dívku a pomalu dostává nafrak. Film navíc ještě imituje "Cannibal Holocaust", což je ještě snesitelné, ale jakmile začně imitovat kultovní scény z Pradátora ("nemám čas krvácet, zabití divočáka v noci místo nepřítele, scéna se štírem a desítky dalších), zvrhává se film v opravdu trapnou záležitost ... Musím však uznat, že tento film má zajímavý moderní look podobně jako "Mondo Cannibale", jistou dávku brutality, ale bohužel skoro žádnou nahotu... Jako ze zájmu se na to kouknout dá, ale je to fakt trapárna. Herecké výkony otřesné. Gore obstojné, ale je jich málo. Dobré prostředí a krajina. Prostě typický Mattei ve své pozdní tvorbě ... ()

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

A kurňa! Toto je vyložený krach a to nielen spomedzi kanibalských filmov, ktoré Mattei nechutne vykráda a robí si z nich srandu (vyslovene ich uráža), ale aj filmu ako takého. CANNIBAL HOLOCAUST dostal teda od Matteia riadne na frak! Nádor na mozgu, ktorému o štyri roky podľahol evidentne zapracoval aj tu. Také nízkorozpočtové spracovanie ako je toto nepoužíva ani samotný trasher Lloyd Kaufman v jeho tromáckych šialenostiach. Na rozdiel od nich toto je však trápna mega sračka prvej triedy, ktorá si nezaslúži nič iné len spáliť. Ani som si nemyslel, že aj takto zle sa dá niečo natočiť. Totálny výsmech. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem svatokrádež, dvěma slovy Bruno Mattei... Pokud to jméno neznáte, vězte, že pro italskou kinematografii znamená Bruno Mattei totéž, co pro německou Uwe Boll a českou třeba Zdeněk Troška. Tedy - dno. Neskutečná vykrádačka slavných záběrů ze všemožných kanibaláren i jiných akčních filmů, zmírněné a v účinku téměř na nulu oslabené Matteiho podivným režijním stylem na pomezí TV a laciného porna. Nevýslovně trapná vykrádačka klasických kanibaláren. Digitální kamera á la argentinské telenovely, nechutně příšerní herci (ta ženská s výrazem bulldoga, kterému berou gumové kuře, prostě vládne... jinak, proč brazilské domorodce hrají zásadně Asiaté?), neposlouchatelné dialogy (fascinuje mne, že záběry na mluvící tváře jsou po celý film točené na stejném pozadí, i když se zbytkem scény nemá vůbec nic společného). Místo skupinky novinářů je v tomhle trapném pokusu speciální vojenská jednotka. Hrdinové jsou rambové, kteří jednou dávkou ze samopalu vystřílí celý kanibalský kmen. Gore tu není buď vůbec, nebo je debilní a zbytečně, nekanibalárnově střízlivé (povedla se ta scéna se staženými mrtvolami na stromech, abych jen nekritisoval). Členové speciální jednotky se zblijí z hnijící hlavy? Ale no tak... Smysl pro humor je podobně trapný jako smysl pro gore. O smysluplnosti Matteiho pojetí kanibalů a faktu, že nosí jeansy a používají plastová pádla se už asi ani není třeba zmiňovat. O tom, že jeho vojáci speciálních jednotek zemřou poté, co je šíp zasáhne do batohu (!) taky ne. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové dno! Nejen, že tato slátanina s extraprkennými výkony vykrádá Predátora, co se děje a scén týče, ona si z něj dokonce nějaké záběry "půjčuje". Flipnic, ty si nafackuj za ty dvě hvězdičky a pořádně, člověče nesoudná! ()

Reklama

Reklama