Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost, ubohost a zlost.... Opravdu hodně špatně natočená věc, která mi svým stylem připomínala jihoamerickou telenovelu kombinovanou s hororem. Škoda, že to není alespoň trapně vtipné, takhle je to jen trapně trapné. Špatní herci, dialogy a bohužel i gore efekty. Výsledek nezachrání ani těch pár hezkejch Asiatek(většinou nahejch), o které v tomto díle jde. ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

já ti Vám ani nevím proč se to vlastně něco jak tohle točí..příběh,dramatičnost je o ničem..ale to se dá čekat...porno to taky není...horor to taky není...takže jedinej smysl vidím v brutalitě,která má šokovat..otázka je koho to dneska ještě vubec muže šokovat?něco takového co je pořád defakto lehkej čajíček proti zprávám na jakekoliv televizi:-)fakt nevím...kdyby to bylo aspon propojeno s pořádnou dávkou dekadence ...ale takhle fakt ne ()

Reklama

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřiceti minutách jsem to vzdal, tohle by dokoukal opravdu jen úplný debil. Vlastně se docela divím, že tomu hovadu, co tohle natočil, nedali úplný zákaz styku s lidmi, dvaceti čtyř hodinový dozor a pravidelná sezení s psychologem. Naprostá sračka, něco tak odporného jsem snad ještě nikdy neviděl. Ale co se dá čekat od filmu, kde je nejčastěji používaná fráze věta „Pohni prdelí, čubko“! Kdo hodnotí jinak než odpad!, by se měl okamžitě odhlásit, zničit svůj účet, zapomenout, že vůbec existuje pojem kinematografie a chodit na každodenní prohlídky k neurologovi! 0%. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že dát tomu prostě "odpad" je hovadina. Tento film v sobě něco měl, přestože byl tak strašně amatérský. Rozdělil bych jej na dvě poloviny: část vězeňská (jakoby drama) a část lovecká (survival horror). Ta druhá se mi líbila víc, nebyla zase tak úplně hrozná a navíc ta nelidská bestialita dokázala zakrýt skutečné logické chyby. Vězeňská část byla opravdu k smíchu: chování bachařek, chování vězenkyň - prostě by to vydalo na hodně dlouho. Jen krátce: pořád stejná směna dozorkyň znamenala, že v této věznici se pracuje nepřetržitě a dozorci se prostě ve službách nestřídají anebo to prostě znamená, že nebyly prachy na další "herce". Navíc ukažte mi bachaře, který by chtěl každou šichtu týrat vězně, musel by to být vyšinutý blázen. Ale takový je tento film. A protože je takový, jaký je, skutečně se nezabývám milionem nedostatků, kterým disponuje, nýbrž se spíš snažím nalézt důvod a motiv, proč pan režisér takové sračky točí. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

... a nejvíc mě na tom pobavilo to, že to mělo nějaký scénář a kolonka "režie". Tohle fakt někdo režíroval podle nějakého scénáře?? A vážně si to někdo koupil na DVD?!? No to snad ne, já prostě odmítám věřit tomu, že tohle má 85 zdejších uživatelů ve filmotéce a nevyhodili to po jednom podívání... Ovšem je mi docela stydno z jiné věci. Jaká poměrně známá jména českého dabingu na konci zazněla při výrobě českého znění takovýho hnoje: Jitka Ježková, Tereza Bebarová (obě jsou držitelky ceny Fr. Filipovského!!), Zuzana Skalická, Martina Hudečková, Jitka Moučková, Bohdan Tůma, Petra Tišnovská, Stanislava Jachnická, Jaromír Meduna. Jo, vím, dneska je to složitý a hypotéky, leasingy na auta a složenky se platit musí, ale třeba taková J. Ježková - propůjčit takový krásný hlas a jméno k něčemu takovýmu??? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama