Reklama

Reklama

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Cheesy béčko, jehož scénář nějáký fanda musel vyhrabat v šuplíku staré zaprášené skříně z 80-tých let. Hadráckého Roberta Carlyla tu moc pěkně doplňuje fešná Kelly Hu (konečně nějáká hlavní role) a megazabiják Harlow Vinga Rhamese. Dokonalých momentů s někdy i nevídanými nápady je tu opravdu požehnaně. Taková scéna v baru musí vykouzlit úsměv na rtech každého fandy béčkových akčních filmů. Scénář jinak samozřejmě stojí za houby, ale to jsme snad všichni čekali, ne? P.S: Ian Somerhalder tu podává výkon své kariéry. Tak ujetého, zvrhlého a zatraceně sympatického psychouše jsem naposledy viděl u Brada Pitta v KALIFORNII a to už je hodně dávno. Moc pěkně užité 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak mi tohle mohlo uniknout, sice příběh neni teda nic geniálního, je vystavěnej velice jednuduše na vděčným tématu soutěže 30ti nejlepších zabijáků světa v nějakým městě a ten kdo jedinej přežije vyhrává, takže je to spíš naopak a je nutný se trochu obrnit vůči stupiditám, co se zejména ke konci objevujou nemile často, ale v tom já nemám nejmenší problém, když je to taková super akční nálož jako Tournament. V podstatě se jedná o jednu velkou nepřetržitou vizuálně parádní akci, používaj se zbraně všeho druhu, zabíjí se ve velkým stylu, používaj se rozmanitý styly zabíjení a Mann většinu akce natočil fakt mazácky a hlavně hodně brutálním způsobem, nejednou si lze prohlédnout cáry těl a jako třešnička tu je několik kvalitních martial arts soubojů v provedení zejména krásný Kelly Hu a v malý roli ještě Scotta Adkinse, kterej se tu ale moc neohřeje a je tady téměř k nepoznání. Jedinou výtku bych měl ke kameře, která byla občas zbytečně blízko v souboji a bylo to nepřehledný a možná ještě Carlyle byl krapet na hovno, aspoň jednou to tam mohl rozjet, ale jinak se jedná o skvělej akční béčkovej film. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čistokrevné béčko. Velmi svižná popcornovka. Akční a bojové scény byly parádní. Zábava holt začíná být zvrhlejší a zvrhlejší. Lidi už prostě roupama neví co dělat, zvláště pak ti zbohatlíci, kteří jsou svým jednotvárným životem unaveni a nebaví je přehazovat prachy vidlema. Přesně takový konec jsem očekávala. Dva lidi mě tu pořádně štvali, ten psychopat v tom koženém bílém kabátě a pak ten ajťák, co si neustále hrál se svými vlasy. To mě přivádělo k šílenství. Ving Rhames se na scéně objevil vždy v pravou chvíli. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nebyt otravneho Carlyleho, scenara, kde logika sceny nasledujucej okato popiera scenu predchadzajucu a uz tradicneho povzdychu nad tym, ze Adkinsa vie naplno zatial vyuzit iba Isaac Florentine, tak to mohla byt nadupana jazda. Takto to ostava na jedno pozretie obstojne, nenudiace a obcas dokonca aj atmosfericke B-cko. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Typické akční béčko s hloupoučkým scénářem plným stokrát ohranných klišé (věty typu "až tě zabiju, tak tě vošukám" vážně stojí za to), naštěstí díky solidně natočeným bojovým sekvencím, hereckému obsazení a přijatelné stopáži bez problémů koukatelné, pouze u toho nesmíte příliš přemýšlet. Kdyby se producentům bývalo podařilo zlákat nějakého představitele z první kung-fu ligy (třeba Jeta Li) a přidalo se pár vtipných hlášek, mohla to být docela dobrá podívaná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ian Somerhalder a Kelly Hu, ktorí hrajú vo filme vrahov, si spolu zahrali upírov v seriáli Upírske denníky (od r. 2009). (misterz)
  • Náklaďní vůz, který Joshua Harlow (Ving Rhames) ukradne před strip klubem, je česká „Liazka“. Ve scéně, kdy jde Lai Lai (ZhenKelly Hu) do hotelu, pak cestu přejede Škoda Fabia. (Schlumpf)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama