Reklama

Reklama

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Po přečtení Isherwoodova komentu jsem měl sto chutí sebrat se, odjet do Anglie, najít Scotta Manna a malíkovou hranou pravé ruky mu rozsekat krční obratle. Po shlédnutí nikam nejedu, né že by to tedy stálo za ty dva roky čekání, ale zase takovej průser to není. Můžu hned teď jmenovat asi pět fakt dobrých (zapamatovatelných) momentů, přičemž záběr Rhamese odcházejícího vstříc městu, nad kterým se povalují bouřkové mraky, je opravdu výživný. Musím přiznat, že ona proklamovaná bitka Adkins vs Hu mě příliš nezaujala, alespoň jeden kop z kategorie pološílených tu chyběl. Znovu mě naopak velmi příjemně překvapil opičák Sebastien Foucan a jeho dynamické a obratné pronásledování policejního auta. Celé se to plácá v ukázkově béčkovém bahně, ze kterého se Mannovi podařilo vylovit tu a tam nějaký ten povedený okamžik. A taky Iana Somerhaldera. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem čekal větší zábavu. Vlastně jediná věc, která se mi opravdu zdála tak akorát je brutalita. Ne snad, že bych na tom ujížděl, ale že se mi to sem prostě hodí. Bitky pro mě osobně takovej lepší průměr, přestřelky nevyvážené. Jednou by pánové a dáma trefily komáří křídlo za letu a jindy nezasáhnou stojícího velblouda. Logičnost jednání některých jedinců postrádá smysl, ale to vem čert. Další zklamání bylo "účinkování Scotta. Pochválím asi hlavně to, že každá postava je mírně jiná, ale žádny propracovaný charaktery neočekávejte. Prostě koukatelný snímek na unuděný odpoledne. Nijak zvlášť nenadchne, ale ostudu žánru rozhodně nedělá. 60 procent ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Takovej další filmeček na téma zabij nebo budeš zabit. Což o to, tenhle typ akčňáků je přesně moje krevní skupina, při množství různorodých zabijáků a nízkému časovému limitu na kydlení, většinou jištěného nějakým tím výhružným udělátkem na těle, se většinou člověk do závěrečných titulků ani nemůže stihnout nudit, jelikož má záruku, že se před jeho očima furt něco bude dít. A ono se i tady po většinu stopáže dělo, ale oproti jiným kouskům podobného ražení (nejlepším přirovnáním jsou dle mého oba díly Sejmi eso) jsou tady jak postavy, tak vyřizovačky účtů podané tak nějak nezáživněji, Carlyle je vyloženě prudérní (člověk by se ho nejraději už tak na dvacáté minutě zbavil) a vůbec jsem se k závěru zhruba od poloviny spíš pronudila. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pre mňa štýlová vec...čakanie sa vyplatilo..je to béčko to je jasné..ale tých je v dnešných časoch pomenej..a dobrých ako toto..ešte menej...skvelé obsadenie..Ving Rhames vážny dršnák...a Kelly Hu jak by dal..skvelé scény..bar, konečná pri benzínke..proste fasa vec..pri ktorom si môj mozog oddýchol a vychutnával toto poctivo natočené akčné béčko ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Děsně tupý, ale zároveň děsně zábavný béčko. Příběh je sice úplně na palici a mozek je nutno při sledování odložit někam do skříně. To mi ale při sledování podobných filmů vůbec nevadí. Akce je většinou hodně slušně natočená a je jí zde požehnaně( akce ve strip baru vládne), celý je to symapticky brutální a vlastně jsem se celou dobu příjemně bavil. Teda když se zrovna nedostal ke slovu Robert Carlyle, asi hlavní slabina filmu. Já ho mám jako herce jinak docela rád, ale tady je fakt hroznej. I když ona je otázka, co se dalo taky se zbytečnou postavou kněze, který furt brečí a skuhrá dělat. Zbytek obsazení je ale hodně příjemnej. Kelly Hu je zase jednou sympatická, Scott Adkins zase předvede pár svých neuvěřitelných otoček ( i když je tady bohužel jenom na chvilku) a neustále nasranej Ving Rhames taky potěší srdce akčního fandy. Nejvíc ale překvapil Sebastian Foucan z Casina Royale, kterej opět zběsile skáče ale hlavně neodolatelně šílenej Ian Somerhalder, kterej zastřelí všechno co se hne a ještě tomu sebere prsty. Kdo by to do Boona z Lostu řekl. Jestli chcete pro jednou béčkovej akční výplach, tak by se vám tohle mohlo zkrátka líbit. Hlavně ale nepřemýšlet. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ian Somerhalder a Kelly Hu, ktorí hrajú vo filme vrahov, si spolu zahrali upírov v seriáli Upírske denníky (od r. 2009). (misterz)
  • Náklaďní vůz, který Joshua Harlow (Ving Rhames) ukradne před strip klubem, je česká „Liazka“. Ve scéně, kdy jde Lai Lai (ZhenKelly Hu) do hotelu, pak cestu přejede Škoda Fabia. (Schlumpf)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama