Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (632)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Fogelman, Chris Williams .. Bolt začne scénou toho největšího dětinského "Disney" klišé. Vše pak pokračuje excelentní akční scénou a ani v tuto chvíli stále není jasné, co nás vlastně čeká. A čeká nás toho ještě nemálo. Rázné vyprávění pokračuje, vtipných momentů se dočkáme taktéž a ani pohled na roztomilou faunu neuráží. Bolt prostě funguje a jako jeden z mála se kvalitou blíží k animovanému králi roku 2008 WALL-E. ___ Viděl jsem v tom především dvě velice pozitivní věci. Je tam něco satiry na způsob Tropic Thunder a také je tam cítit geniální PIXAR se vším, co k němu patří - od poctivé animace až po citově vyvážené finále. Což jsou klady toho největšího kalibru. Jedině takhle se Walt Disney vrátí mezi animovanou elitu. Přišpendlete si to! 80%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Věrný pes s falešnými představami o realitě a svých schopnostech, sarkastická kočka, maniakální křeček a zmatení holubi se sklony ke škodolibosti mi zpříjemnili deštivý večer a na hodinku a půl nabídli nenáročnou, odpočinkovou zábavu. Zasmála jsem se, užila si pár dětinských i dospělejších hlášek a špeků, obdivovala hezkou animaci a vymakané akční scény (pukni závistí, M. Bayi:-)); být děcko, místy bych nedýchala napětím a místy mačkala slzičky. Co chtít víc od animované pohádky? Není to dokonalé, na to je tam spousta klišé a vaty, a taky je to typicky disneyovsky přespříliš roztomilé, nicméně jsem spokojená, nadprůměrný animák pro milovníky domácích zvířat:-). 75% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame zase jednou povedenej animak. Dej je sice jednoduchej, ale je to fuk, jelikoz se furt neco deje, bud nejaka akce nebo vtipny scenky a oboje se povedlo. Samozrejme se sem dostalo i par tech dojemnejch, ale neni to nic strasnyho a da se to prekousnout. Navic tu jsou skvely vedlejsi postavy - banda holubu a hlaskujici krecek. Co se tyce animace, nadprumer to sice furt je, ale ze by byla nak uzasna se rict neda. Celkove pohodovej a slusne akcni animak u kteryho jsem se vetsinu casu dobre bavil. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Když už se originalita v animáčích nevyskytuje, čekám minimálně, že se budu bavit, ale tady až na pár světlejch výjimek teda nic moc. Supr začátek, kdy jsem ještě tak čtvrt hodiny chápala nadšený ohlasy. Bohužel pro mě pak následovala strašně dlouhá nuda a pes si většinu filmu jen uvědomoval, že nemá superschopnosti a je normální. Divila jsem se, že se to dělo tak pomalu a postupně, že ani nepřišla ona scéna šokujícího uvědomění (jako např. když Buzz zjistí, že je jen hračka a skočí ze schodů), ale to neberu ani jako klad ani jako zápor. Pár vtípků ale bylo fajn (třeba ten zbědovanej psí výraz, u kterýho všichni jihnou, a když vidí kočku, tak: "zmiz, ty hnusná kočko!") a většina gagů co zahrnovala holuby. Jen křeček mě tak nevzal, jako ostatní.Ovšem origoš dabing Travolty palec nahoru. 65% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ultimátní animovaný nátřesk, který si prostě musíte užít na velkém plátně a v 3D provedení, které je přesně tím, co z psa dělá superpsa a úvodní akční smršť povyšuje na událost roku :-) Za pixarovským WALL-Em sice tenhle Pes pro každý případ pokulhává zatížen svou infantilností a přlíšnou poplatností všem disneyovským šablonám, ale všechno bohatě dohání svou třeskutou zábavností a energičností. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem se v kině takhle výborně bavil a odcházel se září v očích a nesmazatelným úsměvem na rtech. _____ P.S: Ty zázračné brejličky by potřebovaly vylepšít o vnitřní stěrače, wtz. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama