Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (300)

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podobnú slečnu osobne poznám a nie je to až tak zlé... (zatiaľ). Inak, čo ja viem? klasicky poňaté, romanticky zahriate a "komediálne" ladené dielo, ktoré sa nijako obzvlášť nelíši od podobných snímkov, ale myslim že to nebolo až tak zlé... určite si tuna mnohé ženy (nielen ženy) nájdu veľa kladných momentov. 4/10 ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Veľmi hriešny film s odzrkadlením stále sa rozrastajúceho problému severoatlantickej populácie. Pochybne sa vyvýjajúci scenár pôsobí trochu fádne, ale dobre napísané dialógy dodávajú aspoň minimálnu zábavu skrze veľmi milej dvojice hercov Isly Fisher a Hugha Dancyho. Elitné obsadenie vedlaších postáv priam šokuje. John Lithgow so svojimi troma výstupmi má väčšiu energiu, ako celý projekt dokopy :D Ale to bude asi tou štvrtou sériou Dextra ;) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Což o to, další romantická komedie - průměrná ptákovinka, která neurazí, ani nenadchne. Isla Fisher mi tu uplně neseděla, zato Hugh Dancy je prostě úžasnej všude. Každopádně největší zklamání, který plyne z tohohle filmu, je naprostý ,,lack of fashion - like WTF? Isn't it obvious from the title?". Ale holt bez tý lásky by ten film byl tak nudnej, že tam Dancyho museli vrazit. Za mě bohužel zklamání kort z toho pohledu módního nadšence... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Třeba by to nebyla taková blbost, kdyby se to natočilo líp. Bylo to celkem moc střeštěný, i když našlo se tam pár dobrých scén. Stupidní a trapné, tak by se to dalo nazvat. Myslím si, že takový filmy je zbytečný točit. Přesně takový lidi jako je hlavní hrdinka nemusím. Nechápu, že musí mít ty všechny nejdražší a příšerný hadry a krámy, který jsou podle mě hrozně nevkusný. No jo, módě asi vážně nikdy rozumět nebudu. Trochu mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu. Akorát ten se dal brát sem tam vážně, ale tohle fakt ne. Co taky čekat od Američanů. Tady na csfd to má ještě hodně procent než by to mělo mít. Zázrak je, že jsem to vůbec dokoukala. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama