Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (300)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Veľmi hriešny film s odzrkadlením stále sa rozrastajúceho problému severoatlantickej populácie. Pochybne sa vyvýjajúci scenár pôsobí trochu fádne, ale dobre napísané dialógy dodávajú aspoň minimálnu zábavu skrze veľmi milej dvojice hercov Isly Fisher a Hugha Dancyho. Elitné obsadenie vedlaších postáv priam šokuje. John Lithgow so svojimi troma výstupmi má väčšiu energiu, ako celý projekt dokopy :D Ale to bude asi tou štvrtou sériou Dextra ;) ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Já bych tu Rebeccu nakopala! Nákupy, účty, fňukání nad cenami a slzy štěstí, že jsou slevy, bla bla bla.. Jako žena bych asi měla mít pochopení, ale nemám, nenávidím obchodní centra a nákupy! Na film mě nalákal pouze Hugh Dancy, ale vědět, že při každém záběru uvidím nesympatickou a zrzavou Islu, tak to ani nepustím.[Než jsem sepsala komentář, tak jsem hodnotila 3 hvězdičkami, za co vlastně? Za zdlouhavý příběh a protivnou hlavní herečku, které kamera leze za zadkem? Ani náhodou.. ] ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Uječená a upištěná podívaná pro puberťačky plná trapného přehrávání, jejíž hrdinka je s odpuštěním totálně neschopná kráva, která má mnohonásobně víc štěstí než rozumu, což vás záhy začne srát a je na hlavní mužské postavě, aby do filmu vnesla trochu inteligence, což mě pobavilo. Zajímavé je to (v době ekonomické krize) kritikou zbytečného zadlužování a neprůhlednosti praktik finančního sektoru a poslední třetině se daří mizerný dojem vytáhnout do příjemného průměru. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podobnú slečnu osobne poznám a nie je to až tak zlé... (zatiaľ). Inak, čo ja viem? klasicky poňaté, romanticky zahriate a "komediálne" ladené dielo, ktoré sa nijako obzvlášť nelíši od podobných snímkov, ale myslim že to nebolo až tak zlé... určite si tuna mnohé ženy (nielen ženy) nájdu veľa kladných momentov. 4/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $44,277,350Tržby Celosvetovo $108,333,222Tržby za predaj DVD v USA $16,194,061 //počet predaných kusov 978,087║ Režisér P.J. Hogan hoci rutinérsky ale stráviteľne podáva šablónkový príbeh o slečinke prebíjajúcej sa k práci svojich snov. Tú hrá usmievavá a okúzľujúca Isla Fisher(zapasovali mi už vo filme Ako uloviť družičku), takže bez väčších problémov som si film užil a miestami aj pobavil. /60%/ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama