Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

PKD 

všechny recenze uživatele

Doporučuji u tohoto veledíla, konzumovati velké množství alkoholu a pak si to užijete.;-))) Jacobim Mugatu z božského Zoolandera, Tennessee (ne ten stát, haha) z Covenanta a podělaná Bětka Bathoryovic z té Jakubiskovy pseudohistorické ultramegasračky, tvoří dohromady tým, za který by se nemusel styděti ani velký Ed Wood jr. Já pořád tvrdím, že ještě žije a čas od času se převtělí do nějakého toho rádoby rejži. Naposledy to bylo u hororu pro celou rodinu (včetně kojenců) Annabelle 3. A pokud ten velikán i po 2.nezklame, tak podobný majstrštyk nás čeká u další (v pořadí již 3. a tudíž zcela zbytečné) adaptace, Prokletí Salemu. Fuck...Yeah!!! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit podobnosti s Caveman, kde zaperlil podobným způsobem Ringo Starr. Celá Země ztracených se nese v duchu parodie. Ale neptejte se mě kterých filmů. Je to podivná směsice dobrých a trapných nápadů, slušných a příšerných triků a řízeného paherectví, které staví na jednoduchém scénáři. A přesto je to vcelku sympatické a zábavné. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jistě.. je to hloupé, není to nijak extra vtipné ani zábavné... (samozřejmě s několika světlými mometny, které jsou mimořádně vtipné a zábavné), ale celé je to tak roztomile praštěné, pitomé a navrch velice slušně digitální, že si, i přes těch několik zbytečně nechutných momentů, ty slabší 4 prostě neodpustím.. Kdo žral jako malej dinosaury, ten mě pochopí... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silne nevyuzitej potencial. Cela ta Zeme ztracenych nabizela nepreberny moznosti, protoze sem tvurci mohli narvat v podstate cokoliv, jenze cely to zatuhlo na par dinosaurech, jedny opici a hromade jesterek, coz je zatracene malo. Nicmene trikove je to docela uchazejici, Ferrell hraje svoje typicky urvany hovado a misty je vtipnej, stejne tak McBride, kterej mu slusne nahrava a Friel to sice slusi, ale je tu spis tak do poctu. Vtipu tu moc neni, precejen je to taky dobrodruznej film, ale obcas se precejen nakej forek povede, pripadne se hlavni dvojka chovaj jak dementi a to taky nekdy pobavi. Cely mi to trosku pripadalo jak Cesta do stredu Zeme. Celkove ne vylozene sracka, ale jako komedie to moc nefunguje. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je herec, jehož humor nemám zase tolik rád. Danny R. McBride je ale naopak herec, jehož humor mám zase docela dost rád. Zkombinování těhlech dvou volů ale vznikla docela dobrá, šíleně bláznivá komedie, která mi svými forky připomínala spíš parodii na komedii. Každopádně nemůžu říct, že bych se nebavil. Bavil, a to docela dost. Jen mě sral ten prasráč, co se tam nacpal do většiny filmu. Každopádně hnedka na to přiklusala nějaká scénka a já se nedokázal přestat smát. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Film získal v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategoriích nejhorší prequel, remake, rip-off a pokračování. (Pepinec)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama