Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zneužívaná Samantha se odstěhuje od svého nevlastního otce a i přes varování jejího přítele Agunga se ubytuje v penzionu poblíž hřbitova. Zde se nachází strom, ve kterém údajně žil ženský zmutovaný netvor. Všichni, se kterými je Samantha v kontaktu, začnou jeden po druhém záhadně mizet. (Okara)

Recenze (23)

oli.G 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som asi vysiel z cviku, takze tento, normalne skor trojhviedzickovy ducharsky horor, ma prinutil vacsinu casu vykukovat na obrazovku spoza vankusa. Tajomna, strasidelna atmosfera sa tu najde, ale prve husle hraju efektivne lakacky a originalne hnusna matoha. Prave vychvalovany zaver bol pre mna skor vydychnutim, neprisiel mi nijak zvlast intenzivny ani vyborne vygradovany, dokonca mierne pokazil dojem hororovej pecky. Pribeh sa tiez velmi nesnazi mat hlavu a patu a strasidelne situacie cuca z prsta pomerne okato aj na svoj zaner. Hviezdicky ale zaokruhlim hore - aj napriek tymto vadam nemozem popierat, ze ukazovak (pre istotu) stravil nad tlacitkom volume down vacsinu stopaze. A tiez pre dokonaly zimomriavkovy pohlad hlavnej hrdinky, ked zacala spievat. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhém shánění jsem zhlédnul tento velice vyvedený mysteriózní snímeček. Přesto, že asijské horory dvakrát v lásce nemám, tak tento mi díky budování atmosféry sedl. Už od první scény se snem jsem věděl, že se bude jednat o povedený filmek, pár nudných momentů tam bylo, ale famózní konec to zase vytáhl pěkně nahoru. Pro milovníky asijských hororů založených na budování atmosféry je toto asi jeden z vrcholů. 75% ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Strom je bezva. Nápad s duchem je bezva. Julie je bezva. Děj není bezva. Ostatní herci nejsou vůbec bezva. Mordy jsou velmi málo bezva a koneckonců i ten závěr má k bezva statusu daleko. Moc mě mrzí, že je to tak málo bezva, protože to určitě nějaký ten bezva potenciál mělo. Ten byl ale trestuhodně promrhaný, proto ani moje hodnocení není kdovíjak bezva. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Kuntilanak je skutečně kvalitní duchařina, která má od začátku svižné tempo. Na indonéský horor se jedná o velmi kvalitní hororovou záležitost. Musím uznat, že tak skvělá atmosféra se jen tak nevidí. Napětí nechybí a děj je od začátku chytlaví i přesto, že nerozumím ani slovu a musím číst titulky. Tempo se dostane do nejvyšší úrovně k závěru a napětí vzroste o několik stupňů, do toho zhoustne atmosféra a díky tomu je závěr perfektní. Už dlouho jsem neviděl tak napínavý hororový závěr a divák se dokonce začne i celkem bát. Vše má svou logiku a hlavně od začátku dobrá hudba, která doprovází celý snímek a dává všemu daleko větší náboj. K závěru hudba, zpěv a zvuky okolo jsou děsivé. Já jsem s tímto kouskem nadmíru spokojený a mohu jedině doporučit.. 9/10 = 90% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pořádně atmosferická duchařina,která má nápad a pořádný spád,ale asi tak od 40% filmu Mantovani všechno zastaví na jednom místě a vše co si pracně budoval doslova promarní nezáživnou nudou o zpívající kundičce,která když rozjede tón a ušklebí se,máte to vskutku spočítané.Nudné vraždy,kde není nic vidět, totální absence lekaček.Ze začátku se dozvídáte zajímavou historii o staré ubytovně a píchač hlavní hrdinky se svými yellow friends odkrývají zajímavé doměnky,jenže s tím jak už sem řekl přestane Mantovani úplně pracovat a vše nechává hned vyplout a nesnaží se o nějaké mysteriózní věci a jen tupě vraždí a zoufale nudí.Když se čubička konečně rozhodne docválat do prvního patra začne to mýt zase trošku koule,hlavně ty děti nebo co to bylo uměly dobře polechtat pytlík hrůzou,jenže ten závěr mě zase jen vycedil kyselej nechápavej úsměv a utvrzení se v tom,že Asiati sou prostě jen ,,divný´´. 40% zívačka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama