Reklama

Reklama

Bone Sickness

Obsahy(1)

Bone Sickness je příběhem ženy pečující o svého vážně nemocného manžela, který umírá na degenerativní chorobu kostí. A jelikož není šance sehnat lék, spolu se svým přítelem se obrací na alternativní formu medicíny. Takovou, která rozzuří mrtvé... (ČSFD.cz)

Recenze (21)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér počítal s tím, že když založí film jen na gore efektech bude mít u některých horrorových fanoušků úspěch. Viditelně se mu to u některých povedlo. Ale já budu patřit k těm, kteří pošlou film tam kam patří, do nejhoršího odpadu. Je to totiž strašná nuda a efekty nejsou nějak dobře povedené - zombíkům nesedí masky, krev je nějaká řídká a oranžová, děj nijaký a navíc se tam objeví skřeti. I přes přehršel nechutností všeho druhu jsem se táááákhle nudil a čekal. Čekal jsem alespoň na sebemenší záchvěv nějakých emocí ve mně. Žádných jsem se nedočkal. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice máte málo peněz, ale máte zajímavý a nosný nápad, nejste úplně marní, technické nedostatky nahrazujete žánrovým zápalem s oblibou italských osmdesátkových gore zombáren a máte kamarádky, které se pro vás ochotně svléknou před kamerou. To v jisté míře stačí k natočení koukatelného a přijatelného horroru. Po dlouhé době film, u kterého jsem dokoukal do konce závěrečné titulky. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušně zatuchlá morbidnost. Ale bohužel, od půlky jsem se dost nepřiměřeně nudil - zrovna když se to teprve pořádně 'rozjelo'. Veškerý to žraní masa, zatímco chčije krev, trhání vnitřností, blití červů a podobně, to všechno tady bohužel začne působit hrozně monotónním dojmem. Navíc je to všechno udělaný tak napůl amatérsky, což tady zrovna vadí. Ve výsledku tomu nepomůže ani kozatá blondýna, ani její erotický představy šukajících mrtvol, ani dalších několik prsou, ani kvalitní hudební doprovod. Oproti Necro Files tomu chybí vtip a oproti Cradle Of Fear zase působivý charaktery. You turned me into a fucking necro junkie! (screeny) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Začína sa to pomerne komorne, pomaly aby sa to postupne pretvorilo z celkom iného filmu, aký ste čakali, na snímok ešte rozdielnejšej povahy. No nevadí. Gore je v druhej polovici neúrekom, ale vo väčšine prípadoch ide o zábery v prítmí, alebo tme a tak je celkom nepriehľadné, čo je dosť škoda pretože vyzerá kvalitne. Dalo sa tu aj strihať, prečo nie, zbytočností je tu dosť a iba spomaľujú. Takže obstojný, ale ťažko nudný krvák. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bone Sickness“ je přesně takový amatérský splatter, jaký si představujete. Má až překvapivě dobrý příběh, ale hlavně je to opravdu hnusné. Jsou zde scény, které se vám dokážou vrýt do mozku, scény, které jinde neuvidíte, protože je to už moc. Tedy pokud se bavíme o americké produkci. Gore je na skvělé úrovni, a i když zde chyby samozřejmě jsou, nic to nemění na to, že tohle je prostě film, který je přes svůj rozpočet až překvapivě dobrý. Pokud máte rádi hnus a bizarnosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama