Reklama

Reklama

Bone Sickness

Obsahy(1)

Bone Sickness je příběhem ženy pečující o svého vážně nemocného manžela, který umírá na degenerativní chorobu kostí. A jelikož není šance sehnat lék, spolu se svým přítelem se obrací na alternativní formu medicíny. Takovou, která rozzuří mrtvé... (ČSFD.cz)

Recenze (21)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sice máte málo peněz, ale máte zajímavý a nosný nápad, nejste úplně marní, technické nedostatky nahrazujete žánrovým zápalem s oblibou italských osmdesátkových gore zombáren a máte kamarádky, které se pro vás ochotně svléknou před kamerou. To v jisté míře stačí k natočení koukatelného a přijatelného horroru. Po dlouhé době film, u kterého jsem dokoukal do konce závěrečné titulky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušně zatuchlá morbidnost. Ale bohužel, od půlky jsem se dost nepřiměřeně nudil - zrovna když se to teprve pořádně 'rozjelo'. Veškerý to žraní masa, zatímco chčije krev, trhání vnitřností, blití červů a podobně, to všechno tady bohužel začne působit hrozně monotónním dojmem. Navíc je to všechno udělaný tak napůl amatérsky, což tady zrovna vadí. Ve výsledku tomu nepomůže ani kozatá blondýna, ani její erotický představy šukajících mrtvol, ani dalších několik prsou, ani kvalitní hudební doprovod. Oproti Necro Files tomu chybí vtip a oproti Cradle Of Fear zase působivý charaktery. You turned me into a fucking necro junkie! (screeny) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Děsná morbidnost. Jakýsi cápek se snaží udržet svého kamaráda naživu, díky kostem mrtvých lidí. To se mu ale moc nedaří a promění svého kamaráda na hnusnou svini a sní ožijou další... Film je v rozmezí amatérismu, ale nedá se mu ubrat nádherná volnost. Ničím se nějak nešetří a tím se snažím říct že se nešetří na ničem na co jsme v béčkových filmech zvyklí. Takže tu uvidíme celkem dost gore a pěkných nahých žen. První jmenovaný je moc pěkně udělaný na underground, a je to nejlepší co takový film může nabídnout. Je pravda že sice není nějak extrémně dobré, ale když to vezmu polopatě a budu to brát jako teda underground tak jsem byl spokojen. Druhý jmenovaný jsou tu ze začátku poměrně často ale samotné aktérky byly dost prkený, a nenabídly vůbec nic. A to samé herci kteří byly naprosto příšerný ať šlo o toho nemocného manžela který když se změnil v tu divnou zombií tak byl naprosto megatragickej a to jeho blekotání bylo vážně k smíchu. Za herce bych dal asi největší mínus protože byly fakt úděsný. A nejvíc mě sral ten chlap co si hrál na doktora, fakt nesnesu když má někdo takhle zrzavý dlouhý vlasy:-). Hudba u filmu je taková potemnělá a na jedno poslechnutí dobrá... ALE... řekl jsem na jedno poslechnutí a tady neslyšíme prakticky nic jiného než tuhle jednu a ke konci začne docela srát. O režisérovy Paullinovy nevím tak nějak co říct, toto je moje první setkání s ním, gore a všechno okolo bylo skvěle natočené a režisér se v tom doslova vyžíval, ale to okolo, jako příběh či dialogy či nějaké zpracování charakterů, o tom se nedá vůbec mluvit, charaktery postav jsou moc nepříjemné a je jich moc a dost často umíraj na to aby jste si našli nějakého toho svého favorita. Masky zombáků byly další poměrně vydařenou věcí, ale stejně jak hudba mi přišly že se moc opakovaly. A ještě jednou bych zmínil samotnou krev, jak jsem řekl to gore je moc pěkné, ale krev samotná vypadá jak kečup od Otmy, je sice pěkné že jí tu vyteklo fakt dost litrů, ale vypadá fakt děsně(ještě bych jí přirovnal k vodě smíchanou s trochou kečupu). Abych to nějak ve zkratce shrnul Bone sickness nepřinášejí nic nového, a jsou spíše pro fanoušky divných zvrhlostí či lidí co chtějí vidět všechny zombie filmy. Promě je to jasnej čistej průměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Někde mezi starou italskou gore školou a německým undergroundem. Bodyhorror, zombies, dávení rousnic a červů. Splatter s vypjatými scénami brutální likvidace postav - otevírání hrudníků, rozevírání lebek, trhání vnitřností - ocení nejspíše jen ortodoxní fanoušek okrajové hororové scény. Příběh je sice jednoduchý, ale je, slušná temná hudba a především skvělé masky a výborné speciální efekty. Jasně, chvílemi spíše úsměvné, ale tím si člověk vzpomene na klasické italské zombie fláky. Nikdy jsem sice nepochopil, proč by si zombie, potažmo kanibalové, měli pochutnávat zrovna na střevech, ale nepopírám, že pro film jde o vděčný motiv. Podobně je úsměvné použití žížal, ale i to beru. Pro běžného diváka to rozhodně není... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bone Sickness“ je přesně takový amatérský splatter, jaký si představujete. Má až překvapivě dobrý příběh, ale hlavně je to opravdu hnusné. Jsou zde scény, které se vám dokážou vrýt do mozku, scény, které jinde neuvidíte, protože je to už moc. Tedy pokud se bavíme o americké produkci. Gore je na skvělé úrovni, a i když zde chyby samozřejmě jsou, nic to nemění na to, že tohle je prostě film, který je přes svůj rozpočet až překvapivě dobrý. Pokud máte rádi hnus a bizarnosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama