Reklama

Reklama

Camp Daze

  • USA Camp Slaughter
všechny plakáty

Recenze (6)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem utrpení. Jde o táborový slasher a la 80's se vším všudy, dokonce se to v nich dá se říct i odehrává. Po všech stránkách je to napůl amatéřina, neumětelská k tomu, a hlavně hrozná blbost (čtyřka teenagerů vjede do 'minulosti', časová smyčka, ehm...). Navíc je to celý trošku gay a vůbec si nedělejte naděje na nějaký hezký holky nebo jejich nahý kozičky (což v tomto případě vidím za neodpustitelný). Ona blbost se stupňovala jak šel film do finiše, ale úplný konec byl aspoň vtipný. Jenže vraždy na nic, gore ani hovno, vrah nestojí za zmínku (ono tam je to beztak hrozně překombinovaný), atd. Jako pro vyvražďovačky mám velkou slabost a kempový prostředí je pro ně jak zrozený, ale oproti tomuhle zlatý SLEEPAWAY CAMPy, FRIDAY THE 13th, THE BURNING, MADMAN, snad i ten sračkoidní CHEERLEADER CAMP... Jako tribute možná dobrý, ale koukatelný to teda nebylo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

AKA Camp Slaughter Problém filmu je jasný: je to skoro amatérska záležitosť so všetkými chybami, ktoré k tomu patria ako napríklad nepríťažlivý vizuál, slabé efekty, nudná kamera, či mizerní herci (hlavne tá černoška bola strašne otravná). Na druhej strane je vo filme veľký potenciál (zápletka mi prišla skutočne geniálna), ktorý je ale slabo spracovaný - aj po scenáristickej (čo sa dalo ovplyvniť) aj po vizuálnej stránke (čo sa zrejme kvôli rozpočtu zmeniť nedalo). Keď sa zmiešajú tieto klady a zápory ostáva ničím neurážajúci ani neoslňujúci, miestami celkom zábavný, miestami príliš amatérsky camp slasher. PS: pre fanúšikov "subsubžánru" camp slasher je to jasná povinnosť. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ať se Pucci snaží sebevíc dát poctu 80 slasherům typu Pátek 13 či Sleepaway camp, tak se mu to moc nedaří. Za prvé když se tak moc snažím tak tam nedám naprosto retardovanou hudbu která se jako pocta a hlavně k hororu nehodí. A za druhé si seženu herce které aspoň trochu ví co dělat. Tady jsou herci a hlavně postavy neuvěřitelně špatní. Máme tu hrdinku černošku která je šíleně otravně ukřičené pak tu jsou naprosto tupý kluci kteří se prostě nechaj zmasakrovat šípama aniž by se snažily utéct. Dalším problémem je to že vrah používá téměř jen luk se šípem a ten zvuk šípu který je slyšet vždy před vraždou je debilní. Konec je navíc neuvěřitelně zmatečný a každej vraždí každého a nějak jsem to nepobíral. A ta dílka? Tíměř 2 hodiny se k tomuhle typu filmu opravdu nehodí. Nicméně film má několik plusů. Začátek je poměrně zábavný a některé scény jsou slušně natočené. Film pro fanoušky slasheru a možní ani pro ty ne. Já dávám 2* jen díky pár scénám a že jsem po fiasku co natočil režisér jsem čekal něco ještě daleko více horšího. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo vlastne tvorcovia vymysleli príbeh ako je tento? Záhada. Prečo to takto komplikovať a zamotávať? Zbytočné. Viditeľne nízkorozpočtová stránka filmu ani tak veľmi nevadí, to čo zakopáva snímok hlbšie do hnoja je jeho celková, ako to povedať a neuraziť. Proste jeho celková hlúposť. Ak by to bol obyčajný priamočiary slasher, bolo by to svižnejšie a určite by sa zaradil medzi tie lepšie vecičky vo svojej váhovej kategórii. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak tento film sa dostal k atmosfére starých kempových slasherov asi najbližšie. Je tu nádherná príroda mainských lesov, veľa vynaliezavých old school vrážd, pomerne zaujímavý dej a herci nie sú na low - budgetovú produkciu najhorší. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že sa príbeh na konci až príliš zamotal do vlastných osídiel, ale to je len taká drobnosť na perfektnej pocte 80´s slasherom. Nová klasika sama o sebe, ktorú mám naozaj veľmi rád. ()

kjama 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro záležitost. Člověk přesně ví, kdy se lekne a přesně tuší, co se ve filmu stane. Kamera hrozná, dialogy hrozné, herci hrozní.... přesto má ale film svoje kouzlo, možná i proto, že už se podobné dávno netočí. ()

Reklama

Reklama