Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

demented 

všechny recenze uživatele

Uj, bisťtu. To už je na svete aj šestka? - som si povedal a ako správny trasher som sa na ňu vrhol. Amíci sa s tým teda moc neserú :) Beta House je kvalitatívne niekde na úrovni predchádzajúceho Naked Mile - takže nič moc, ale na druhú stranu sa im nepodarilo podliesť ani absloútne dno (Band Camp). Na tejto sérií oceňujem jeden fakt - na nič sa nehrá a ide na vec hneď od začiatku (čo tam po nejakom deji - jediná vec, pre ktorú to niekto pozerá, sú predsa nahotinky - ovalil ma závan ranných 80.rokov a pripadal som si, ako keby som znova pozeral Porky´s. Btw - film sa nechal inšpirovať ešte jednou klasikou a to je prvý diel Šprtej série - aj keď tu je to trošku naruby). Krásne trojhviezdičkové hodnotenie len z nostalgie, pretože tento humor už ide trošku mimo mňa (to som už fakt taký starý alebo pripadalo to neustále recyklovanie miliónkrát vyvrhnutých vtipov trapné aj niekomu inému?). Na rozdiel od predchádzajúceho dielu mi ale v hlave utkveli štyri momenty - úvodná DP akcia (som veľmi rád, že sme sa dopracvoali už aj k niečomu drsnejšiemu :), celkom zábavný cumshot (ako inak :), závody v pití piva/blití a ruská ruleta. A to rozhodne nie je málo :) ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel sa nesie v duchu toho predchádzajúceho-akurát je v tomto asi tak 5 krát viac nechutností. Nechýbajú výstreky-mužské aj ženské, ruská ruleta s konským semenom, ovčí sex a keď je súťaž v pití alkoholu a povie sa, že zvracanie je povolené-hneď viete, že tam proste každý každého ozvracia...Je to samozrejme strašná blbosť a dva hviezdy dávam asi za prvých 10 minút, kedy som sa ešte ako tak smial a za tie kozaté slečny, ktorých nebolo málo... ()

see_sawandrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skládačka těch nejpitomějších stereotypů obohacená o velmi zvrácený pohled na morální hodnoty. Každý vzorný student je snobský šprt, každá dívka se chová jako šlapka a každý cool chlap chlastá jako prase, ačkoli se chová elitářsky jako král hazingu. Kdyby film nebyl tak infantilně neškodný, snad bych se ho i začal bát. 0% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno