Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Najlepší diel od dvojky. Jednotka super, dvojka jak by smed, trojka stráca dych a 4 je fakt slabá, v 5 nastáva posun do predu a 6? Je to fakt husté. K filmu som sa dostal náhodou a očakával som ten najhorší odpad. A ten sa mi v podstate nedostal. Ako námet nie je ničím nový. Ale tvorcovia hodne pritvrdili takže film rozhodne pobaví. najprv ale musíte film akceptovať taký aký je. Plno nahoty (a tým myslím naozaj plno), nechutné vtipy, trápne vtipy, vydarené vtipy. Niektoré nápady bojujú prooti otrepanosti tak, že sú dotiahnuté do extrému. Beta House je proste nasprostejšia, najúchylnejšia, ale zároveň najlepšia teen komédia svojej doby. Musím sa prikloniť k názorom, že film má cenu, keď sa pozerá, s kamošmi a pivom v ruke a pivami v bruchu. Som zvedavý, čo nám prinesie 7:-) ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama