Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

see_sawandrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skládačka těch nejpitomějších stereotypů obohacená o velmi zvrácený pohled na morální hodnoty. Každý vzorný student je snobský šprt, každá dívka se chová jako šlapka a každý cool chlap chlastá jako prase, ačkoli se chová elitářsky jako král hazingu. Kdyby film nebyl tak infantilně neškodný, snad bych se ho i začal bát. 0% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Soft porno (to myslím úplne vážne), tváriace sa ako pokračovanie slávnej teenagerskej komédie. Prvé kozy a oholená šuška sa na vás vyvalia už asi v tretej minúte filmu a potom už je to len "o tom jednom". Áno, asi trikrát som sa zasmial (ruská ruleta z Lovca jeleňov tu má mimoriadne humusácku modifikáciu), inak zúfalstvo. Ale ako tu už bolo viackrát spomenuté - ako film k hromade chľastu s kamošmi je to ideálne. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)
  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama