Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Hrozně mi na tom filmu vadí, že tam pořád někdo zvrací nebo se dějí jiné podivnosti s tělesnými tekutinami, protože jinak se z toho mohla vyklubat vážně slušná teenagerská řachanda. Zápletka o tom, že banda geeků bojuje s bandou pařanů je správně švihlá a spousta fórů je vyloženě ultimátních. Ať už je to "tekutina života" letící přes pokoj ve zpomaleném záběru, kradení takřka posvátné Základní desky nebo jedna z mnoha parodií. U mě vede Copollova Apokalypsa s hláškou: "Miluju vůni koziček po ránu", ale pozadu nezůstává ani svádění ala Star Trek, bitka s Davem Maulem, goldfingerovská centrála geeků nebo ruská ruleta z Lovce Jelenů (i když u týhle scény se mi solidně zvedal kufr a lidé slabšími žaludky by jí nemuseli rozdýchat). Navíc mě vždycky dostávaly ty zidealizovaný americký vejšky se spoustou sexuchtivejch, většinou polonahejch krasavic, kde se objeví jenom ta jedna chytrá, do který se zabouchne hlavní hrdina. Úchylka na ovce jest pouhou třešničkou na dortu. Čtyřku ani pětku jsem neviděl a napravovat to neplánuju, ale šestka je ideální snímek třeba na pařbu s kámošema. Bééé. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nejaká sranda by tu bola, ale zázraky nečakajte. Väčšina vtipov funguje presne podľa šablóny z predchádzajúcich dielov tejto nekonečnej série, pričom vo väčšine prípadov si humor podáva ruku s trápnosťou. Opakovaný vtip už proste nie je vtip. Viac k tejto zbytočnosti nie je čo dodať. 25/100 ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to je? American pie? To těžko. Dyť tohle je akorát trapný porno, kde místo herců hraje banda kreténů (až na Eugena Levyho, kterej je fakt náhulovej, ale je tam jen na chvilku a navíc jeho postava totálně ztratila tvář). Prvních 40 minut se ve filmu nic neděje, akorát tam všichni píchaj, nebo mluvěj o píchání, nebo tam probíhaj nahý kundice (A za to přidávám symbolickou půlhvězdu ). Ani jsem už nějak nesledoval, jak to pokračovalo, protože jsem to celý proklikal kvůli dementnímu scénáři a debilním hereckým výkonům. A já už se taknějak smířil s tím, že praví Prcíři končej trojkou. Takže jestli se chcete nějak odreagovat, tak si pusťte libovolnej z původní trilogie, protože každej z nich je proti tomuhle na Oskara. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andrew Waller natocil celkom sympaticku komediu s nazvom Americky Kolac prezentuje Betu House. Tak oproti nahej Mili je toto trochu nadpriemerna zabava, ktora dobre odsypa a divak sa rozhodne nudit nebude /ryhanicovy suboj nemal chybu/. A naviac, je tu dostatocne mnozstvo sporo odetych sexic, co povazujem tiez za plus. Hlavni herci /hlavne sympatak Steve Talley/ hraju obstojne. A chvalim aj ten fuckt, ze US styl humoru sa po dlhom case opat priblizil Europe, takze smiat sa divak bude. Cize slusna zabava : 76 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama