Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vsadit na pokračování s postavami z minulého dílu nebylo zrovna dvakrát šťastné. Hlavně co se týče Erika - když už nevěděli scénáristi co by, udělali z jeho holky blbku, která jen tak z ničeho nic uteče s někým jiným. A je hotovo - přichází čas vejšky, kde se jen paří, paří a ke konci i soutěží. Dominuje nahota, zvratky a v jenom případě i koňský výměšek. Už hodně zoufalá snaha těžit ze série. Nebýt anti-intelektuál, asi bych to nezvládl. Takhle jsem jen koukal, koukal, jednou se křečovitě zasmál a to by bylo vše. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

spoiler alert: konání potřeby do nádržky na splachování, zvracení pod tlakem několika atmosfér, řecká ruleta s koňským semenem... no, už jsem viděl japnější podívanou... ale kam nemůže scénář, nastrčí ženskou... takže se je celou dobu celkem na co koukat... ;-) 30% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama