Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (765)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Debutující Miguel Sapochnik s arsenálem populárních herců natočil slibné sci-fi, v němž se gore efekty rozhodně nešetří. Překvapila mě do jisté míry jednoznačnost a striknost hlavních hrdinů pokud šlo o nějaké rozhodování. Prakticky se zde hraje pouze na buď si s námi nebo proti nám. Forest Whitaker hraje přímo úžasně, tohoto herce prostě můžu. Jude Law neurazí, ale žádný akční borec z něj asi nikdy nebude. Liev Schreiber předvedl svůj v poslední době vysoký standard. Příběh se mi líbil v první polovině, druhé dle mého soudu začně postupem času docházet dech. V závěru na nás scénaristé připravili past s velkým P. Pro mě osobně trošku šok.PS: Logických chyb se dala najít spousta, přesto slušných 55 % ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní soundtrack. Vidět Foresta Whitakera, jak kuchá chlapa v autě kuchyňskym nožem za zvuků 54-46 od Toots & The Maytals je prostě bomba. Příběh patří do klasického soudku, námět a zpracování ale ne. Ty jsou sakra cool. Ten film má totiž opravdu drzé scény a to finální "milostné" scanování orgánů přímo v těle mi udělalo velkou radost. Něco tak úchylnýho bych čekal možná v japonsku. Jinak Jude Law to tam kosí parádně a krví se nešetří, stejně jako výbornými herci i v malých rolích. Prostě téměř perfektní film až na pár malých (hlavně to finální) zaváhání. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní hi-tech inteli-gore sci-fi, které sice neoplývá bůhvíjakou originalitou, (většina motivů už byla vidět jinde a máme tady prvky od Minority Report přes Day Breakers, Matrix, nebo Oldboye až po to nejlepší z Repo - Genetické opery - rozumějte - prvotní nápad :)), ale neustále fascinuje parádním vizuálem, skvělou akcí, nehorázným bad ass Judem Lawem v hlavní roli a především naprosto ultimátní finální dvacetiminutovkou. A spoustou krve... Pro mě osobně jedno z překvapení roku, který sice selhává na poli blockbusterů, ale zato oplývá stále větším a větším množstvím malých filmů, které mě usazují na zadek stejně spolehlivě. Ne-li lépe... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, filmov kde hlavný hrdina bojuje proti systému a zároveň uteká s pôvabnou ženskou po boku je halda. Ale keď je všetko zabalené do originálneho hávu a podfarbené skvelou muzikou, je z toho veľmi pekná napínavá porcia akcie, tým skôr keď koniec veľmi prekvapí. Každopádne zaujímavý námet na film o blízkej budúcnosti, ktorá nemusí byť zas až tak nereálna. Je síce fakt, že niektoré scény sú dosť prehnané, ale budiš - je to predsa sci-fi, tak čo. Avšak ten koniec - tak to klobúk dole teda. To som tiež pozeral ako píšu mnohí. Herecké obsadenie celkom v pohode, .Jude Law a Liev Schreiber mali dobré role. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me nejen zklamalo, ale i nasralo. Rozjezd pritom docela fajnovej, predstavuje se drsnak Law, lehce akcni, lehce cernohumornej a lehce brutalni dej a cely to docela slusne slape. Nakejch 20 minut. V momente, kdy vymekne hlavni hrdina totiz vymekne celej dej a az na par drobnejch naznaku akce se az do konce filmu jen keca a keca, nic se nedeje, je to zkratka nuda. A samozrejme nesmi chybet zvrat na zaver, aby byl clovek nasranej jeste vic. Proste tech par vykuchanejch lidi a solidni obsazeni v cele s Lawem nestaci na vic nez tri hvezdicky. To si radsi pustim zase Genetickou operu, to je daleko zabavnejsi. Tak po druhym skouknuti uz docela spokojenost a zvedam na 4*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)
  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama