Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před 11 lety Dia opustila svou rodinu i zemi a utekla s americkým fotografem. Nyní je z ní úspěšná newyorská choreografka, která se vrací do rodného města společně se svou dcerou Radhou, protože její učitel tance umírá. Bohužel dorazí pozdě, ale je rozhodnuta udělat cokoli, aby zachránila Ajantu, místo, které bylo vždy spjato s kulturními akcemi města a kde se učila tančit, před demolicí a následnou výstavbou obchodního centra. (andiek05)

(více)

Recenze (9)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dejový rámec celkom nádejný, no bohužiaľ značne predvídateľný. Každopádne, Layla & Majnun je veľkolepá klasika (podobne ako u nás v Európe - Romeo & Júlia). Zakomponovanie tohto slávneho diela do filmu bol skvelý krok, a celé to nadobudlo naozaj príznačnú atmosféru. Postava Radhy mi síce neučarovala, ale tí ostatní účastníci boli celkom fajn. Realizácia muzikálu s ľuďmi, ktorí nemali nikdy nič spoločné s herectvom (a niektorí ani s tancom či spevom) mi prišla tak trochu neuveriteľná, takže mi to prišlo trochu také rozprávkové... 3* ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Milá pohodovka, hezké pokoukání  -  Madhuri Dixit je úžasná osobnost. Poselství filmu: pěstujte komunitu v divadle a ne v obchoďáku, bylo tak povrchní, až se zřejmě minulo účinkem. Měla jsem dojem, že i Irrfanovi byla jeho role jaksi proti srsti. Překvapivě světlým momentem pro mě bylo přehrání divadelního představení. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Madhuri Dixit nemohla podat pádnější důkaz o tom, že je stále oslňující kráskou a nepatří do výslužby, ani do vedlejších "maminkovských" rolí. Jak mohl tento film ostudně propadnou v kinech i ve verdiktech přísné indické kritiky jde mimo mé chápání. Jasně, příběh je to prostinký a naivňoučký, ale jako milá oddychovka obstojí a vyšší ambice nemá. Herci jsou sympatičtí, hudba chytlavá a zpěvná, vizuál vynikající a kdyby všeřešící happy end, kdy i ti nejzabedněnější záporáci náhle prozřou, nepřišel až takovou samozřejmostí, hodnotil bych i výš...70% (a zaokrouhlení nahoru kvůli kompenzaci hodnocení dementního mulťáka kongose) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pro každého, kdo má rád indické tance a přitom u filmu nepotřebuje logiku, to jistě bude lahůdka. Já to víceméně přetrpěla, protože nesmyslů a myšlenkových veletočů je v tomhle snímku požehnaně a nevyváží mi to ani tance Madhuri Dixit. Ke konci dostane velký prostor muzikál, který herci celý film secvičují, a ten je kupodivu dobrý choreograficky i herecky. Akorát měl skončit tak o polovinu dříve, jako ostatně i tenhle film. /25. 7. 2017/ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Anil Mehta v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama