Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Oskara nominovaní Chloe Sevigny (Kluci nepláčou) a Stephen Rea (Hra na pláč) se představují v hlavních rolích remaku proslulého psychologického thrilleru Briana De Palmy. Investigativní reportérka Grace Collier (Sevigny) odhaluje ve spolupráci s mladým lékařem tajemství doktora Lacana (Rea) a jeho kliniky. Na první pohled přívětivá klinika, ve které se léčí narušené děti, má i svou odvrácenou tvář.. Provádí snad doktor Lacan na svých pacientech nebezpečné experimenty? Při snaze odhalit pravdu se Grace stále více zaplétá do nebezpečné sítě klamů. Neodvratně míří vstříc šokujícímu odhalení, které ji může připravit nejen o rozum, ale dokonce i o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

uprchlice 

všechny recenze uživatele

SPOILER Remaky moc nemusím...! Však to znáte... Je to úplně to samé jako originál! Každopádně "Sestry" celkem ušly. Proč? Nejlepší a nejvydařenější scéna byla hned na začátku. Celkem k doktor k nakousnutí s pohlednou holkou si jen tak vyrazí k ní domů... Doktor jí a její sestře (dvojčeti) po strávené noci koupí dárek k narozeninám. Když se však vrací k ní, je zabit! A ještě tak trochu zmlácen vlastním dortem! Všechno to uvidí vlezlá novinářka, která ihned do bytu pošle policisty! Ti samozřejmě nic nenajdou. Celý film je pak o tom, jak šílený doktor dělal nějaké pokusy... Poté vyjde najevo, kdo je vlastně tím druhým dvojčetem! Každopádně filmu srážím hodnocení, protože krev sice stříkala, ale nebylo vidět do čeho se vlastně bodá! "Sestry" jsou takový průměr, který se jevil jako slušný až v závěru. Ale jak říkám. Je to vlastně zásluhou originálu, protože si z něho tvůrci tohoto remaku vzali část inspirace ;) ()

Erinye odpad!

všechny recenze uživatele

Nesouvislý, těžko uchopitelný blábol. Zprvu průměrný thriller v závěru vyznívající jako parodie, bohužel netuším na co. Nechápu z jakého důvodu se točí remaky, snad jen, že režisér doufá, že překoná svého předchůdce. Tím spíš mě Douglas Buck přesvědčil, že se musím podívat na originál. Jednoznačně odpad. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nudný a hloupý film, který, víceméně, vyzrazuje zápletku už ve svém názvu. Těšil jsem se na Chloë Sevigny, ale ta zůstala za očekáváním, stejně jako Stephen Rea. Vrcholným úletem pak bylo obsazení zubaté Lou Doillon, která hraje stejně mizerně, jako vypadá. Naprostá ztráta času. 10% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s originálem se dá říci, že tohle je docela povedený remake. Není nijak výrazně horší, některé scény a situace dokonce, ohledně atmosféry, dokázal trochu více nahustit. Výkonu Margot Kidder se sice Lou Doillon nevyrovná (ačkoliv se snaží), ale např. novinářka Chloë Sevigny je mnohem sympatičtější, než v originálu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Severní Karolíně a Vancouveru. (veronica 01)
  • Odhadovaný rozpočet filmu byl pouhých 60 000 amerických dolarů. (veronica 01)

Reklama

Reklama