Reklama

Reklama

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sympatický film, který se odehrává během vánočního období, ale ze kterého vůbec není cítit vánoční atmosféra a Vánoce jsou zde jen čímsi druhořadým. A to je bohužel to, co mne tak trochu zklamalo. Já doufal ve vánoční film, ale dočkal jsem se "jen" zajímavého dramatu o jednom rozhlasovém sportovním moderátorovi, který si v rádiu hraje na zlého muže, ale jeden těžce nemocný chlapec, jeho fanoušek, ho požádá, aby byl jeden den v rádiu milý a zdvořilý. Ten moderátor to zkusí a zjišťuje, že se mu to zalíbilo. Ale zároveň se mu rozpadá rodina a neví, co má dělat. A po celou dobu se řídí instrukcemi onoho nemocného chlapce, aby se v závěru filmu od něj dozvěděl jednu velice šokující informaci. A musím konstatovat, že ten závěr nebyl velikým překvapením jen pro hlavního hrdinu, ale i pro mne. To jsem opravdu nečekal a nemohl jsem tomu uvěřit. Tomu říkám závěrečná pointa, jak má být. Jinak celkově je ten film docela dobrý a nic proti němu nemám, naopak se mi i líbil a sám jsem byl zvědavý, jak to celé skončí. Ale teď trochu váhám, jestli mám tenhle film hodnotit jako vánoční, nebo jako běžné drama. Jako vánočnímu filmu bych mu dal dvě hvězdičky, jako normálnímu dramatu čtyři hvězdičky. Takže mě nakonec nenapadá nic jiného, než to zprůměrovat, a vychází mi z toho průměrné tři hvězdičky. ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Pekný vianoční príbeh kde sa otec snaží získať si späť svoju rodinu. U nás je to na vianoce podobne a preto ma tento film fascinoval svojou dokonalosťou a atmosférou. Jeden z najkrajších vianočních príbehov kde nejde len o to či Santa Clause existuje alebo nie. Ukázal mi pravé vianoce a o čo vlastne ide. Nie o darečeky ale o teplo domova a mať po blízku vždy svoju rodinu. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, ktorý sa svojou témou podobá filmu "Pošli to ďalej". I tu sa posúva dobro od človeka k človeku a závisí len od formy komunikácie. Na rozdiel od spomínaného filmu je tento postavený na čare vianoc a magickej atmosfére, ktorá ich sprevádza. I keď je príbeh postavený na rodinnom podaní, nie je ani príliš detský ale ani dospelácky. Stráca sa niekde medzi poobednými filmami pri zimnom oddychovaní pri šálke dobrého čaju v kruhu rodiny ........................... ........ ......... ...... ........ ...... .. Humor: * Vtiahnutie do deja: *** Hudba: ** ()

Reklama

Reklama