Reklama

Reklama

Šumný Tábor

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2006, 23 min

Režie:

Radovan Lipus

Hrají:

David Vávra

Obsahy(1)

Do města husitů se architekt David Vávra pokusí proniknout na jednom z proslulých Žižkových vozů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Aky 

všechny recenze uživatele

Celý tento cyklus mi učaroval mnohem méně, než si zasluhuje podle názoru ostatních zdejších uživatelů. Jako dokument je plytký, vybírá jednotlivé artefakty značně nahodile a celkově slouží spíše k exhibici pobíhajícícho a přehrávajícího Davida Vávry než podání obrazu města či kraje, který by měl být jeho středem. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Akademický architekt David Vávra a jeho "street movie" Šumná města - to je pořad, který mě nikdy nezklame. Do Tábora se brzy chystám na malý výlet a tento díl Šumných měst u mě zafungoval jako dokonalá pozvánka a decentní ochutnávka. Hlavní chod až na místě - na viděnou v Táboře :) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární cyklus hodnotím jako celek, protože si myslím, že je zcestné hodnotit podle konkrétního města, o jakém ten který díl byl. Hodnotím celkově pořad - jak je pojat, jak na mě působí, jak je prezentován (D.Vávrou), jak jsou představovány a vybírány památky vzhledem k potenciálu městských skvostů... ()

Reklama

Reklama