Reklama

Reklama

Gamers, The

všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie / Fantasy
USA, 2002, 48 min

Obsahy(1)

Skupina vysokoškoláků se sejde nad RPG, která je nápadně podobná hře Dungeons & Dragons, a (s malými zaváháními) neochvějně vede své postavy vstříc slavnému vítězství nad padouchem nesoucím jméno „The Shadow“. Pochopitelně, ne vše v příběhu jde podle přání postav nebo hráčů, ale invence a hlavně pravidla nakonec vše vyřeší. (Dodo13)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

White-Man 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jsem nejspíše udělal velkou chybu, že jsem nejdříve viděl druhý díl a pak teprve tento. Toto hodně ovlivnilo mé hodnocení. První díl mi přišel o dost slabší. Částečně určitě proto, že je zde vidět značný amatérismus, způsobený nižším rozpočtem. I přesto, že bylo v prvním díle více vtipu, než v dílu druhém, nedokázal vyvážit amatérský způsob natočení. Mnoho věcí bylo také značně nelogických, hlavně konec mi přišel hodně ustřelený. Prostě druhý díl ve mně vzbudil mnohem lepší pocity. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

To je let co jsem to nehrál. Mohl bych toho odstupu využít a napsat jací jsou hrdinové ubožáci a "kostým-plejeři" (viz. cosplay http://images.google.cz/images?q=cosplay ), ale jejich hra je narozdíl od těch co deně hrajem spravedlivá (viz. kostka). ________ ZAJIMAVOST ________ Všimni si jak se vyvinuli vtipy z prvního do druhého dílu tj. http://www.csfd.cz/film/253864-gamers-dorkness-rising-the/ . ________ ZAJIMAVE KOMENTARE ________ Zajimave komentare : Radiq. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No to si děláte srandu? Partička lůzrů, co si říká vysokoškoláci, hraje připitomělou fantasy hru (takovou tu, jak jeden to vede a ostatní jsou postavy). Mají jít zachránit nějakou princeznu děvku nebo co. A jak to tak hrají, tak ukazují taky ten fantasy svět, kterej je hrozně amatérskej. Ale věřím, že se najde dost pitomců, kteří si na ty postavy hraje i ve skutečnosti, převlíkají se za ně a jsou fetišisti nebo děcka. A těm se to asi bude líbit. ()

solid 

všechny recenze uživatele

Jako hráč bych nejspíš řekl, že tady kolega Radiq je jen pitomec, který viděl něco čemu nerozumí. Moje postava ženy válečnice už si však brousí meč a vypsala odměnu na jeho kou*e. Tenhle film je opravdu boží, ale jen pro fanoušky těchto her nebo lidí obeznámených o co jde. Pro ostatní asi jen dílko partičky loosrů. Chci vidět pokračování. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Banda studentů hraje D&D na kolejích a příběh přitom probíhá v jakémsi fantasy světě. Kdo nikdy D&D nehrál, tak se mu námět může zdát jako blbost, sortu studentů může považovat za absolutní losery a když už se podívá, tak ani některé vtipy nemůže náležitě ocenit. Na druhou stranu ti, kteří již mají nějaké zkušenosti, tak budou mít asi menší nutkání film přerušit a jít si radši zahrát. Alespoň v mém případě tenhle film znamenal renesanci D&D. Podle mě je tenhle nápad pro film úžasnej, ale určitě se dal využít líp. Co hrajeme my, tak je to jedna absurdní scéna za druhou... tady je vidět, že autoři toho už dost nahráli a postupují hlavně za linií příběhu. Díky tomu tu schází víc takových scén, jako je ta perfektní na začátku v hostinci. ()

Reklama

Reklama