Reklama

Reklama

Správně praštěný holky

Obsahy(1)

Devon a Gabby jsou největší fanynky skupiny 5 Leo Rise. Nejlepší den jejich života má nastat, až vyhrají soutěž středních škol, ve které je první cena právě koncert 5 Leo Rise! Vítězství mají skoro v kapse, jenže způsobí „malou“ nehodu, kvůli které přijdou o šanci vyhrát. V tu chvíli se holky stávají nejnenáviděnějšími osobami v celé škole. Jak to napravit? Jednoduše. Poprosí členy kapely, aby přece jen ve škole zahráli. Jenže těm se do toho vůbec nechce a pěkně holky odpálkují. Takže je potřeba přejít k plánu B. Unesou kapelu a donutí kluky, aby koncert odehráli! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemně trhlá podívaná :) Přesně takovou oddechovku jsem potřebovala na pobavení, takže jsem byla spokojená. Ta interakce mezi slavnými zpěváky a šílenými fanynkami v roli únosců byla chvílemi vážně k popukání. A postava Lincolna (Marcus Paulk) tomu dávala korunu - mám na mysli některé jeho hlášky: "... a říkal mi cosi o nějakém vajíčku..." lol U toho jsem se mohla potrhat smíchy. Děkuju nejmenované osobě za doporučení. ~(3,4)~ ()

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekala, že mě něco takovýho zaujme, natož abych si to pustila 2x během dvou dnů. Nevím, jestli je to tím naprosto debilním nápadem, nebo něčím jiným, ale vážně jsem se u toho bavila. Šílené fanynky, co unesou kapelu, ale v pohodě jim to projde samozřejmě není naprosto reálné, ale možná právě proto mě to bavilo. Taky jsem se konečně dozvěděla co to znamená Stockholmský syndrom (ne, že bych předtím netušila o co jde, ale taky mi to řekli jasně a výstižně :D )a v tomto filmu se mi líbí jeho zpracování. Celkově dobrá odreagovačka, díky které jsem nemusela chvíli řešit problémy. 3* ()

Reklama

Tayen 

všechny recenze uživatele

Jsem o víkendu o rodičů, kteří na rozdíl ode mne, mají televizi. Vedle mě leží rozečtená knížka od Kundery, které se chystám chopit, jen co vypnu to zlo, na kterém se objevují rozum beroucí titulky. Je to moc barevné, idealistické, prvoplánové a nemá to v sobě jedinou originální postavu. Ale je to tak hloupé a naivní, až mě to bavilo. Při úvodních titulcích jsem si myslela, že je to další mimo seriál o praštěných fanynkách aka Hannah Montana, a celé to nebude trvat déle než dvacet minut. A ejhle ono se z toho vyklubal celovečerák. Přesto místo, abych se ponořila do knihy a zbavila se povrchně načrtnuté dvojice holek a všech jejích nezajímavých kamarádů, dívám se do konce. A bavím se, dokonce se i občas směji. Je to tak směšně, až to baví. Tvůrci tohoto filmu si byli určitě vědomi debility, kterou točí a přistupovali k tomu bez jakýchkoliv ambicí, a to je dobře. Nenudila jsem se, což se nedá říct o mnoha přepsychologizovaných a pseudouměleckých šílenostech, od kterých uteču po pěti minutách. Nechat mozek spát, to je to, co si u tohoto film můžete dovolit, a jeho největší výhoda. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Děj se pohyboval po takový sinusoidě, nebo spíš parabole, možná i tangenciále nahoru k eskalátorům. Po prvních minutách, kdy kucí trochu předvedli svoje pěvecké a taneční umění, jsem měl milión chutí film vypnout. Ale vzhledem ke své v podstatě masochistické povaze jsem se díval dál. A byl jsem odměněn za svou trpělivost, děj se trochu vylepšil od doby, kdy holčiny pojaly ten zcela bohulibý účel, ty šampónky z kapely unést a kapku je pomučit. S tím jsem naprosto souhlasil, moje fantazie se vyžívala v těch nejhorších trestech, které takové kluky mohou čekat, jako rozcuchání účesů, zabavení rtěnek a donucení k manuálním pracem na zahrádce. No bohužel hlavní hrdinka dala průchod svým potlačovaným lesbickým sklonům, a když jeden z těch kluků zapěl tak vysokým ječákem jako žena v nejvyšším stupni rozčílení, popř. jako Láďa Křížek, když markýruje maximální duševní rozervanost ve "vzdálený", bezhlavě se do něj zamilovala a děj šel zase do háje. Áno, někdo by mohl namítat, že je to moje chyba, že se dívám na filmy, který pro mě nejsou určený, ale já jsem v tom nevinně, za to může youtube. Viz můj předchozí komentář. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Hudební skupinu 5 Leo Rise si zahrála skutečná popová kapela The Click Five. (Cheeker)

Reklama

Reklama