Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tento film má jednu nespornou výhodu. Je natolik krátký, že po jeho skončení na sebe nebudete naštvaní, že jste promrhali cenný čas sledováním takové s*ačky. Remaky asijských horrorů si můžeme rozdělit do několika skupin : výtečný remake (fiktivní kategorie), dobrý remake, špatný remake, příšerný remake, příšerný remake se Sarah Michelle Gellar. Můžete někdo to trpící stvoření utratit, prosím? ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jessica (Sarah Michelle Gellar) a Ryan (Michael Landes) nemohou být šťastnější - jejich společný život se vyvíjí přesně tak, jak si představují, a nebýt Ryanova bratra Romana, bývalého kriminálníka, který s nimi sdílí společnou domácnost, byla by to idylka. Jednoho dne se při dopravní nehodě oba bratři těžce zraní, a upadnou do kómatu. Po čase se z kómatu Roman probírá, ale začíná se stejně jako jeho bratr Ryan. Je možné, že se duch Ryana přemístil do bratrova těla? A když Roman ví věci, které znal pouze Ryan, není pochyb ... Což o to, zápletka je rozhodně originální a rozhodně zajímavá, ale se zpracováním je to už o chlup horší. Sice podle distributora by měl film měl padat do kategorie Thriller / Horror, ale toho jsem si nějak nevšiml. Spíš jde o romantické drama s mysteriózní zápletkou, ale toť vše. I herecké obsazení odpovídalo (líbí se mi jak tu někdo psal, tak to použiji také) filmúm Rosamundy Pilcherové, a i od Sarah Michelle Gellar jsem čekal něco víc (tady je spíš jen proto, že tam nějaká ženská být musela, a Sarah vypadá setsakra dobře..)... ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Film bez jediného hluchého místa. Na hlavní trojci Gellar, Pace, Landes se kouká až moc dobře a věříte jim bezmála vše. Příběh má gradující atmosféru, což člověk uvítá a ač je příběh naprosto jasný, jakým směrem se bude ubírat, i tak překvapí. Navíc k tomu skvělá hudba, rozhodně nejsem zklamán...právě naopak. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Těch změn ve scénáři oproti Kwakově korejskému originálu v podstatě není tolik. A přesto těch pár změn úplně mění o čem celý ten film vlastně je a dokonce i to, kdo je hlavním hrdinou. Všechno jsou to změny k horšímu, ale 4 hvězdičky bych dal asi i bollywoodské adaptaci, která by končila tím, že si všichni tři zatančí a zazpívají veselou písničku v barevných kostýmech. ()

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl filmu ponechán jeho alternativní konec a několik scén bylo vyměněno za ty vystřižené, celý příběh by vyzněl zcela jiným dojmem a já bych šla s hodnocením možná i na čtyři hvězdy - i když s hodně odřenýma ušima. Takhle to ale vypadá, že ani sám režisér a scénárista si nevědeli rady, kterým směrem se vlastně vydat... bohužel se nakonec rozhodli dostát názvu filmu a tak z toho vznikl jen hodně slabý thriller s naprosto dementním finále. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama