Reklama

Reklama

Kataude mašin gáru

  • Japonsko 片腕マシンガール (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta. (Stodvacet)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl teda velkej úlet.Japonskej krvavej mišmaš s pořádnou špetkou ujetosti.Jsem zvyklej na šílenej humor v podobných filmech,ale tady už to teda místy bylo až moc a některý scény byly až na hranici trapnosti.Krví se tu sice nešetřilo(proč taky když je digitální),ale ty digitální efekty mě moc nebraly.Dalším velkým mínusem byli "herci" až na pár světlejch výjimek to byla naprostá katastrofa.Ale abych na tento snímek neházel jen špínu,musím pochválit pár dobrejch nápadů,rychlej spád a tempo(v podstatě se na plátně pořád něco děje),pár forů dokázalo i rozesmát(jak vytáhla tu ruku z toho hrnce(pánve)-WTF-já na to čuměl s otevřenou tlamou a nechápal jsem,nebo jak si holčiny utvořily Pinheada podle svých představ :-D nebo ta cool podprda )Shrnuto,podtrženo-má to svoje mouchy,ale i pár světlých bodů.Nenáročná zábava kde můžete poslat mozek na dovolenou(protože hledat logiku v takovým filmu opravdu nemá smysl).Nepřemýšlet a užívat si potoky krve. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že tohle není obyčejný, nudný splatter bez nápadu a děje, který se snaží upoutat jen svojí nechutností. Hlavní hrdinka není žádný vyšinutec, ale obyčejná holka, která hodlá pomstít smrt svého šikanovaného bratra, jenž byl zabit synem člena Yakuzy. Nečekejte nic světoborného se super efekty, prostě jen relaxační film s "trochou" více krve a morbidností. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Film probíhá asi takto.......Sekaná! Morální vsuvka. Golfový pán! Morální vsuvka. Kondicionér! Morální vsuvka. Strážci vesmíru! Morální vsuvka. Katova chňapka. Morální vsuvka a velké finále.......DRILL BRA!!!!!! Výsledek? Kvalita filmu se pohybuje hluboko pod bodem mrazu a zábavnost filmu vysoko nad teplotou varu....V životě jsem se u filmu takle nebavil ()

JAn 

všechny recenze uživatele

What if we wash your hair with your son´s blood. Laciná přehlídka samoúčelných exploitation násilností z bizarního světa, ve ketrém je jakékoli jednání jen podnětem k další akci a vraždění. A pokud na tuhle hru přistoupíte, čeká vás nebetyčná zábava. Šílené přehrávání, cool drsňácké hlášky, solidní akce, včetně zábavné choreografie, skvělé nápady typu létející gilotyna, drill bra, sushi, jedinečné splatter scény a litry a hektolitry umělé i digitální krve. I samotná Minase Yashiro je oproti Rose McGowan opravdu k nakousnutí. Takhle to vypadá, když na place vládne zábava a nadšení, které se pak promítnou v samotném výsledku. Snad jen toho děje mohlo být trochu méně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda, tak příšernej scénář se jen tak nevidí, lepší bych snad vyhráb i ze zachodový mísy, stejnětak herci úděsný, ale tady jde prostě jen o zabíjení s co největší porcí brutality a to se daří fakt na výbornou, neustále je všude krve jak nasráno, takový kvantum může závidět i Tarantino, spousty brutálních scén,kdy se tam sekaj, půlí a masakrujou všichni herci a na závěr je největší masakrovačka s použitím těžkotonážního děla, který má hlavní hrdinka nasazený na pahýlu ruky a s matorovkou, která našla fakt pěkný uplatnění v tomhle filmu, škoda jen občas trochu slabších triků. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když mučí Miu, nejprve jí useknou prsty na levé ruce, poté pravou paži, na druhém záběru má pravou ruku celou a chybí jí levá paže. (Stodvacet)

Reklama

Reklama