Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi sedl a velmi se mi líbil. Je to o tom, když ON vhodí JEJÍ čtvrťák do automatu a vyhrají nehorázný prachy. Ne ani tak dějově, i když to nebyl špatný nápad, je však od začátku předvídatelný, ale spíše po stránce herecké, protože Cameron a Ashtonovi tyto role opravdu sedly. A samozřejmě spousta skvělých a trefných hlášek, ze kterých jsem já osobně opravdu uchcával. Takže veliké překvapení a naprostá spokojenost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood má určite akési sáčky s rovnakými guličkami pre každý možný žáner. Keď doň siahnete, vždy vyberiete tvarovo takú istú, rozdielnu iba vo farbe. Sáčky s nejakými originálnymi telieskami niesu zrejme in. A tak sa objednaní scenáristi musia potiť, aby do takýchto klišovitých príbehov namačkali čo najviac non-stop zábavy. Táto komediálna etuda nevyznieva celkom zle, možno to klišé proste také byť musí. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.9/10] | me: Bieda. Dej nemá hlavu a pätu. Mnoho veci je absurdných až priam urážajúcich divákovú inteligenciu. Nebyť hoci len maličkého (ale predsa) počtu frkov šlo by o totálnu somarinu bez vtipu. Takto je mi ľúto, že herci nemali ani len trošku priestoru na akési hranie, pretože všetko už vopred pochoval debilný scenár a zlá réžia. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich blaznivych romantickych komedii. Chvilkami som sa musel smiat, ako si hadzali Cameron Diaz a Ashton Kutcher obrazne povedane polena pod nohy. Pacili sa mi na zaciatku videoklipovo dostrihane zabery z Las Vegas a vyber pesniciek mi akurat zlepsil naladu. Takze dobre na pobavenie, ale ako casto a rad pravidelne pisem, netreba mat velke ocakavania. Zatial sa mi s Cameron Diaz v zanri romantickych komedii najviac pacili PRAZDNINY (2006).... 04.06.2008 ________ Cameron Diaz - (Joy McNally) +++ Ashton Kutcher - (Jack Fuller) +++ Treat Williams - (Otec Jacka Fullera) +++ Queen Latifah - (Dr. Twitchell) +++ Rob Corddry - (Hater) +++ Lake Bell - (Tipper) +++ Jason Sudeikis - (Mason) +++ Produkcia: Shawn Levy +++ Hudba: Christophe Beck +++ (Videl v kine 03.06.2008) +++ ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama