Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.9/10] | me: Bieda. Dej nemá hlavu a pätu. Mnoho veci je absurdných až priam urážajúcich divákovú inteligenciu. Nebyť hoci len maličkého (ale predsa) počtu frkov šlo by o totálnu somarinu bez vtipu. Takto je mi ľúto, že herci nemali ani len trošku priestoru na akési hranie, pretože všetko už vopred pochoval debilný scenár a zlá réžia. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z kvanta. Ničím nevyčnívající, ničím nepřekvapující navoněná pohádka pro (skoro) dospěláky. Cameron Diaz bude hrát naivní holčinu snad do padesáti a Ashton Kutcher taky není takový cukrouš jak by se mohlo na první pohled z fotek zdát. Nicméně komediální talent a schopnost pro relativní improvizaci mu upřít nemohu. Ovšem o čem to je opravdu snad raději ani vědět nechtějte. Snaha o originalitu někdy vyznívá do ztracena, specielně když má scénář tunu hloupých scén. Lépe uděláte, když si pustíte Svatbu mého nejlepšího přítele. Ta je minimálně o jeden inteligenční stupeň výše. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama